Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ виставила ультиматум: у ЦНС розповіли, що відбувається з майном українців в окупації
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ виставила ультиматум: у ЦНС розповіли, що відбувається з майном українців в окупації

За повідомленнями ЦНС, росіяни на окупованих територіях "націоналізують" майно українців

27 травня 2024, 10:35
Поділіться публікацією:

Російські загарбники розробили процедуру націоналізації нерухомості українців на тимчасово окупованих територіях Запорізької області. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні Центру національного спротиву (ЦНС).

РФ виставила ультиматум: у ЦНС розповіли, що відбувається з майном українців в окупації

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Як зазначили у ЦНС, більшість населення регіону змушені були залишити регіон після окупації. Однак росіяни розпочали нову хвилю процесу конфіскації майна з подальшою передачею своїм посіпакам.

Зокрема, у новому "порядку" вказано, що ворог може оголосити "безгосподарним" приміщення у разі, якщо власник його не переоформив за російськими правилами, або рік на адресу не платили за комунальні послуги.

"Тепер всі власники нерухомості мають впродовж 30-ти днів переоформити право власності. Звичайно, що більшість населення, яке покинуло міста не зможе це зробити. таким чином росіяни просто захоплять житло", — пише ЦНС.

При цьому в Центрі національного опору звертають увагу, що всі російські угоди юридично нікчемні і всі власники житла станом на 24 лютого 2022 року ними і залишаться надалі, хоч би які папірці видавали гауляйтери.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські загарбники на тимчасово окупованій території перетворюють міста на фактичні притулки для російських рецидивістів, яких надалі планується використати у війні проти України. Про це йдеться у повідомленні Центру національного опору у Telegram.                  

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи є реалістичні терміни щодо переговорів України та РФ: яку "пастку" виставив Кремль.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини