Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ використовує Захід, щоб всадити Україну за стіл переговорів у слабкій позиції. Про що мова
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ використовує Захід, щоб всадити Україну за стіл переговорів у слабкій позиції. Про що мова

Росія активізувалась на міжнародній арені, щоб максимально натиснути на Україну і всадити її за стіл переговорів на слабких позиціях, заявив в ефірі «Еспресо» дипломат Руслан Осипенко

5 квітня 2024, 19:54
Поділіться публікацією:

Країна-терорист активізувала всі свої можливості на Заході, щоб посилити тиск на Україну і змусити її вести переговори зі слабкої позиції, вважає Руслан Осипенко.

РФ використовує Захід, щоб всадити Україну за стіл переговорів у слабкій позиції. Про що мова

Мирні переговори

За його словами, саме з цим пов’язані інформаційні вкиди про то, що Україну можуть взяти в НАТО, якщо вона відмовиться на користь Росії від окупованих територій.

"Не варто на це вестись"
, — заявив дипломат.

При цьому він виступив категорично проти усіляких формул, які пропонує Україні Захід. За його словами, Київ повинен повертати свої території та людей, які змушені жити під окупацією.

Окрім того, дипломат вважає, що 2024 рік для України є "терміном можливостей", поки в Сполучених Штатах не відбулися вибори. За його словами, якщо до влади прийде Дональд Трамп, то він буде мститися своїм опонентам. Дипломат відзначає, що Америку в цьому випадку чекатиме параліч американської влади, і Україна від цього точно не виграє. При цьому Осипенко додав, що російський диктатор з нетпінням чкає на перемогу саме Трампа, бо той для нього є безпрограшним кандидатом.

Якщо ж Трамп не переможе, то все одно буде воювати із опонентами, заявляючи, що результати виборів були невірними.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за інформацією ЗМІ в НАТО нібито непублічно розглядають варіант, що Україні запропонують залишити Крим та всі завойовані під час повномасштабної війни території. Далі зафіксують новий кордон. Після цього Україну в нових кордонах приймуть до НАТО. Журналісти відзначають, що така схема дуже схожа на ту, яка була застосована щодо Німеччини після Другої світової війни, коли її поділили на східну та західну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

6 квітня 2024, 17:56

Пытаться спасти конечности рискуя потерять пациента, как по мне, не очень разумно. Я бы понял эту упертость , если бы ситуация в целом складывалась в нашу пользу, но нужно было бы немного поднапрячься и уже разбить врага окончательно. Тогда да, это было бы хорошим решением. Но мы же имеем совсем другую ситуацию. Противник имеет превосходящие силы, с поставками оружия дела обстоят плохо, а свое практически не производится. Сама идея воевать среди людей, мягко говоря, тоже не очень популярна. Предпосылок к изменению ситуации пока тоже не наблюдается. А если еще и Трамп придет к власти, то вообще весело будет. И какой у великого вождя дальнейший план действий? Окончательно угробить все дееспособное население и потерять страну? Или может все-таки лучше сохранить государство, поберечь людей и получить гарантии безопасности на будущее?


Новини