Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ використовує спорт для поширення своєї пропаганди в окупації: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ використовує спорт для поширення своєї пропаганди в окупації: подробиці

Росіяни все активніше просувають свою пропаганду через спорт і культуру

13 квітня 2024, 17:45
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях України російські загарбники використовують для поширення пропаганди спорт і культуру.

РФ використовує спорт для поширення своєї пропаганди в окупації: подробиці

Російська пропаганда на окупованих територіях. Фото з відкритих джерел

За даними Центру національного спротиву, ворог реалізовує проєкт впровадження неолімпійського виду спорту самбо у всі захоплені школи півдня України.

Повідомляється, що наразі окупанти формують програму підготовки тренерів. Їх будуть готувати майстри з війни проти цивільного населення – бойовики з Росгвардії.

Зазначається, що самбо стане обов’язковим для кадетських класів, які росіяни створюють майже у кожній школі з метою подальшої мілітаризації місцевого населення.

Центр національного спротиву закликає батьків не віддавати дітей у кадетські класи, аби з них не готували м’ясо для подальших війн, які вже планує Кремль. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський розповів, що на початку вторгнення РФ в українських спецслужбах та інших державних органах було буде багато зрадників, які працювали на ворога, однак зараз їх набагато менше. За словами українського президента, війна у значній мірі допомогла виявити посадовців, які працювали на Росію.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що через неспроможність підтримати Україну на тлі наступу РФ США стрімко втрачають довіру стратегічних партнерів у Європі та Азії. Відповідні висновки робить військово-аналітичний портал Defense Express, аналізуючи нещодавні заяви світових лідерів. Видання пише, що "ненаданням допомоги Україні США знищують своє положення гаранта безпеки", що з кожним днем "стає не просто очевидним, а максимально публічним на рівні найвищих державних інстанцій". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини