Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Результати великі": Зеленський розповів про боротьбу зі зрадниками в держорганах
commentss НОВИНИ Всі новини

"Результати великі": Зеленський розповів про боротьбу зі зрадниками в держорганах

Президент розповів про результати боротьби зі зрадниками

13 квітня 2024, 00:30
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський розповів, що на початку вторгнення РФ в українських спецслужбах та інших державних органах було багато зрадників, які працювали на ворога, однак зараз їх набагато менше.

"Результати великі": Зеленський розповів про боротьбу зі зрадниками в держорганах

Зеленський заявив, що зрадників стало менше. Фото з відкритих джерел

За словами українського президента, війна у значній мірі допомогла виявити посадовців, які працювали на Росію.

"Результати боротьби зі зрадниками великі. Спочатку багато з них зливали інформацію і бігли. Просто бігли з території України. Це було в перші дні війни. А наші всі залишилися. Зрадники були зупинені. Хтось побіг, на жаль, за межі території нашої держави. Зрадників стало менше. Війна — це велика трагедія. Але війна точно помічниця зменшення зрадників в Україні. Це факт", — зазначив Володимир Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українська влада не розуміє важливості демобілізації, бо в Офісі президента немає людей зі справжнім бойовим досвідом, вважає колишній командир роти 47-ї механізованої бригади, офіцер ЗСУ Микола Мельник. "Якби генерали йшли в посадки виконувати свої накази, вони б були більш прихильні до демобілізації. Якби в Офісі президента були люди зі справжнім бойовим досвідом, вони б вміли пояснити солдату свої геніальні управлінські рішення", — наголосив офіцер ЗСУ.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Збройні сили України наразі бодай хоч якось не наблизилися до знищення наступального потенціалу російської армії. На думку оглядача британського журналу Spectator Оуена Метьюза, успішні удари українських дронів по території РФ та навіть знищення Кримського мосту не зупинять наступ РФ. Він вважає, що Росія на переговорах, якщо вони все ж відбудуться, не буде поступатися захопленими регіонами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини