Головна Новини Суспільство Війна з Росією Демобілізації не буде. Офіцер ЗСУ різко розкритикував владу і генералів
commentss НОВИНИ Всі новини

Демобілізації не буде. Офіцер ЗСУ різко розкритикував владу і генералів

В Україні не буде демобілізації для тих, хто 36 місяців на фронті

11 квітня 2024, 21:31
Поділіться публікацією:

Українська влада не розуміє важливості демобілізації, бо в Офісі президента немає людей зі справжнім бойовим досвідом, вважає колишній командир роти 47-ї механізованої бригади, офіцер ЗСУ Микола Мельник.

Демобілізації не буде. Офіцер ЗСУ різко розкритикував владу і генералів

Рада ухвалила новий закон про мобілізацію. Фото з відкритих джерел

"Якби генерали йшли в посадки виконувати свої накази, вони б були більш прихильні до демобілізації. Якби в Офісі президента були люди зі справжнім бойовим досвідом, вони б вміли пояснити солдату свої геніальні управлінські рішення. Якби в Мінкульті працювали військові, вони б переконали свого керівника, не розповідати про знецінення циркової професії. Все впирається у відсутність досвіду вмирати у тих, хто пояснює нам, чому ми маємо вмерти за Україну", — наголосив офіцер ЗСУ.

Микола Мельник додав, що українська влада має зрозуміти, що ЗСУ – єдині, хто стоять між відносним спокоєм і етнічними чистками, які були в Бучі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що без допомоги США вже через кілька тижнів російська армія зможе використовувати десять артилерійських снарядів проти одного снаряду з боку України. "Суворість цього моменту неможливо переоцінити. Програє та сторона, яка не може стріляти у відповідь. Ставки дуже високі. Росія не демонструє ознак для припинення агресії та не має наміру зупинятися на Україні. Росія становить хронічну загрозу", — заявив американський генерал.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що у 2024 році в Україні неможливі вибори, а тому всім політикам необхідно припинити думати про них, вважає політолог Ігор Рейтерович. "Офіс президента не повинен думати про те, як провести вибори, поки Володимир Зеленський очолює політичні рейтинги. Зараз потрібно зрозуміти одну просту річ, що у 2024 році ніяких виборів не буде. Цього року вибори неможливі", — наголосив політолог.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

11 квітня 2024, 21:42

Супер! Але це голос у Сахарі, з намаганням докричатись до корумпованих клоунів на Банковій. Вибори легитимного гравця на роялі без штанів, не потрібні. Нам не потрібна ця зловісна пекельна посада яка вбиває Україну. З цією посадою Україна не має шансів.


Новини