Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ відправляє війська та мобілізованих на схід України: в Генштабі розповіли подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ відправляє війська та мобілізованих на схід України: в Генштабі розповіли подробиці

У Донецьку область кидають навіть студентів, яких обіцяли звільнити від мобілізації

24 листопада 2022, 13:58
Поділіться публікацією:

РФ продовжує перекидати свої війська з Херсонщини на схід України. У Генштабі розповіли, що у Донецьку область росіяни кидають навіть студентів, яким обіцяли звільнення від мобілізації. Таку заяву зробив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов під час брифінгу.

РФ відправляє війська та мобілізованих на схід України: в Генштабі розповіли подробиці

Мобілізованих росіян кидають у Донецьку область (фото з відкритих джерел)

"Протягом тижня помічена передислокація підрозділів російських окупаційних військ, насамперед мотострілецьких, танкових, повітрянодесантних, артилерійських та інших військ, з тимчасово окупованої території Херсонської області на інші напрямки", — повідомив Громов.

У Генштабі розповіли, що РФ й далі перекидає мобілізованих росіян на Донбас. Серед них є навіть студенти та люди старіші 50 років. Усі ці категорії російське керівництво обіцяло звільнити від мобілізації.

"Також тривала передислокація підрозділів мобілізаційного резерву 1 армійського корпусу (Донецьк) на тимчасово окуповану територію Донецької області. Особовому складу з числа студентів-слухачів, а також особам старше понад 50 років в черговий раз надавалися обіцянки щодо можливості звільнення з лав російських окупаційних військ після повернення в пункт постійної дислокації", — нагада Громов.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Росія готується до боїв. Російські війська активно облаштовують укріплення біля адмінкордону з Херсонською областю та Кримським півостровом. Виготовлені блоки та конструкції звозять до міста Армянськ, що вважається "входом" на територію АРК. У ВСУ також повідомляють, що вже готову продукцію російські загарбники вивозять у напрямку Армянська. Можливо, що ці дії спрямовані створення захисних укріплень для майбутньої нової лінії оборони.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини