Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ величезним штурмом пішла на Кринки: українські бійці тримають плацдарм високою ціною
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ величезним штурмом пішла на Кринки: українські бійці тримають плацдарм високою ціною

Плацдарм на лівому березі Дніпра є болючою темою окупантів, вони замовчують успіхи ЗСУ на цьому напрямку

1 лютого 2024, 22:15 comments2195
Поділіться публікацією:

Військові ЗСУ  втримують плацдарм на лівому березі Дніпра надвисокою ціною.  Загарбники увесь час йдуть в атаки  поблизу Кринок, проте українські  бійці успішно відбивають ворога і втримують позиції. Про це  сказав депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань  під час ефіру на  телеканалі "Еспресо".

РФ величезним штурмом пішла на Кринки: українські бійці тримають плацдарм високою ціною

Плацдарм ЗСУ на лівому березі Дніпра (фото з відкритих джерел)

"ЗСУ продовжують тримати плацдарм на лівому березі Дніпра. Окупанти щодня атакують Кринки, щодня ворог здійснює велику кількість спроб атак на лівому березі. Але ЗСУ відбивають усі ворожі атаки й позиції утримуються. Біля Антонівського автомобільного мосту, в районі дач, Сили оборони також тримають позиції", -  повідомив  представник депутатського корпусу Херсонщини.

Хлань  наголошує, що позиції  українських захисників  на лівому березі Дніпра – це неприємна  тема для окупантів. Вони  публічно не  обговорюють  це питання.

"Лівобережний плацдарм є болючою темою окупантів, з точки зору тієї пропагандистської машини, яку росіяни розкрутили на лівобережній частині Херсонщини. Навіть російські військкори, які спочатку показували, що відбувається на лівому березі й висвітлювали те, що ЗСУ утримують плацдарм, і навіть розширюють його, вже мовчать. Окупанти вважають, що нічого страшного не відбувається. Розуміємо, що утримання цих позицій дається ЗСУ надвисокою ціною. І це героїчне завдання, яке виконують українські захисники на лівому березі Дніпра", — завершив  депутат.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що офіцер ЗСУ заявив, що не вірить в те, що F-16 докорінно змінять ситуацію на полі бою. Американські винищувачі F-16 і далекобійні ракети не є "ідеальною зброєю", яка може переламати ситуацію на фронті, заявив офіцер ЗСУ Мирослав Гай. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ЭДВАРД

2 лютого 2024, 09:24

СЛАВА НАШІМ ГЕРОЯМ-ЗАХИСНИКАМ! БЕРЕЖИ ВАС БОЖЕ І НАША ЛЮБОВ! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! СМЕРТЬ ОДИЧАЛИМ ОРКАМ МОСКОВІЇ!!!


Новини