Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ вдарила по центру Харкова: ракети влучили у готель і будинок
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ вдарила по центру Харкова: ракети влучили у готель і будинок

Російські ракети пошкодили готель і житловий будинок

30 грудня 2023, 20:54
Поділіться публікацією:

Російські окупанти ввечері 30 грудня завдали ракетного удару по центру Харкова, внаслідок чого пошкоджено готель і житловий будинок, поранено 16 людей. Про це у Telegram повідомив мер Херкова Ігор Терехов, передає портал "Коментарі".

РФ вдарила по центру Харкова: ракети влучили у готель і будинок

Ворог обстріляв Харків. Фото з відкритих джерел

За словами міського голови, у центральній частині Харкова були два потужних ракетних "прильоти", через які спалахнула пожежа та зазнала руйнувань цивільна інфраструктура.

Ігор Терехов повідомив, що  пошкоджено готель Kharkiv Palace на площі Свободи, який побудований у 2012 році. Під час влучання ракети у готелі перебували люди, одна з яких отримала поранення.

Другий "приліт", за словами очільника Харкова, був у житловий будинок.

Ігор Терехов також повідомив, що внаслідок ракетного обстрілу росіян ніхто не загинув, 16 людей отримали поранення, 5 з них – госпіталізовані. Один із постраждалих — іноземний журналіст.

Окупанти завдали удару по Харкову ракетами С-300, які були випущені з території Бєлгородської області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з 2024 року громадяни України, які проживають на тимчасово окупованих територіях, не зможуть отримати медичну допомогу. З 1 січня допомогу в окупації можна буде отримати лише при наявності обов’язкового російського медичного страхування. Відповідне страхування можуть отримати особи, які мають паспорт РФ. При отриманні паспорта РФ окупанти змушують українців писати відмову від українського громадянства, хоча це є не обов’язковою процедурою навіть за законодавством РФ. Тобто росіяни хочуть юридично змінити демографічний склад захоплених регіонів, що є ознакою геноциду.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини