Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ вдарила по багатоповерхівці у Кривому Розі: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ вдарила по багатоповерхівці у Кривому Розі: є загиблі

Окупанти атакували Кривий Ріг - спалахнула п'ятиповерхівка

13 червня 2023, 07:17 comments2029
Поділіться публікацією:

У Кривому Розі внаслідок російської нічної повітряної атаки 13 червня є руйнування житлових об'єктів, сильно постраждали цивільні, а також є загиблі. Досі під завалами можуть перебувати люди, і рятувальники намагаються швидше розібрати завали на місці "прильоту". Про це повідомляє портал "Коментарі", посилаючись на голову військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула у Telegram.

РФ вдарила по багатоповерхівці у Кривому Розі: є загиблі

Удар по багатоповерхівці у Кривому Розі. Фото: із відкритих джерел

"Високоточні" чудовиська потрапили в кілька абсолютно мирних об'єктів у різних частинах міста, у тому числі по п'ятиповерховій будівлі", — написав мер Кривого Рогу.

Варто зазначити, що пожежники уже загасили пожежу, тепер на місці працюють рятувальники, які продовжують розбирати завали. Велика ймовірність того, що під завалами ще багато людей.

Вілкул уточнив, що тих людей, яких вдається дістати з-під завалів, одразу доставляють до медустанов міста, бо багато людей у вкрай тяжкому стані.

Інформацію про жертви внаслідок удару росіян багатоповерхівкою також підтвердив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у своєму Telegram.

"Черговий терористичний акт росіян по житловому сектору. Вночі. Підступно. Жорстоко. Є загиблі та поранені", — написав голова Дніпропетровської ОВА.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія продовжує активно тероризувати Україну з повітря. Після численних атак ракетами та дронами у травні, першу літню ніч країна-агресор також зробила жахливою, вбивши у Києві мирних громадян, включаючи дітей. Спікер командування Повітряних сил України Юрій Ігнат попереджає, що подібні атаки найближчим часом не припиняться. А президент України Володимир Зеленський наголошує, що лише коаліції Patriot та сучасних винищувачів для зміцнення нашої країни покладуть край ракетному терору РФ та прискорять прихід справедливого світу. Експерти проаналізували спеціально для видання "Коментарі" особливості повітряної війни останнього часу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/vilkul/3560
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини