Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ в Україні більше не стріляє: у Шойгу зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ в Україні більше не стріляє: у Шойгу зробили заяву

Міноборони РФ запевняє, що виконало вказівку Путіна – стріляти в Україні перестали

6 січня 2023, 15:05 comments5788
Поділіться публікацією:

Міністерство оборони РФ стверджує, що з 12.00 п'ятниці ввело тимчасовий режим припинення вогню в Україні. Як повідомляє видання "Коментарі", про це йдеться на офіційній сторінці Міноборони країни-агресора в Telegram.

РФ в Україні більше не стріляє: у Шойгу зробили заяву

Сергій Шойгу. Фото: GettyImages

"Відповідно дорученням президента РФ і вказівками міністра оборони РФ в Об'єднаному угрупуванні російських військ (сил) в районі спеціальної військової операції з 12.00 6 січня ц.р. до 24.00 7 січня ц.р. оголошено режим припинення вогню по всій лінії бойового дотику сторін в Україні", – йдеться у повідомленні Міноборони РФ.

При цьому відомство звинуватило українську армію, що вона продовжує стріляти, відкидаючи пропозицію про припинення вогню.

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін доручив своєму міністру оборони Шойгу ввести з 12.00 6 січня до 24.00 7 січня режим припинення вогню по всій лінії бойового дотику в Україні. Також російська сторона закликала Україну оголосити режим припинення вогню "і надати можливість громадянам відвідати різдвяні служби". Про що говорить такий хід Кремля? Що слід розуміти Україні та Заходу? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.                                                                                       

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський терорист Гіркін заговорив про капітуляцію, звинувативши Путіна в черговій помилці у війні проти України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – попри єдину позицію Заходу в Європейському Союзі знайшлася країна, яка похвалила "перемир'я" від Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини