Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ укріплюється на півдні України: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ укріплюється на півдні України: деталі

Росія перетворює захоплені міста на півдні України в укріпленні фортеці

23 грудня 2023, 20:37
Поділіться публікацією:

Російські окупанти перетворюють захоплені міста на півдні України в укріпленні фортеці. Про це повідомляє у Telegram мер Мелітополя Іван Федоров, передає портал "Коментарі".

РФ укріплюється на півдні України: деталі

Окупанти посилюють оборону на півдні України. Фото з відкритих джерел

За словами Івана Федорова, місто Токмак, який розташовується на шляху до Мелітополя, з усіх боків вже оточений "щурячими норами окупантів".

Також посадовець повідомив, що поблизу міста Мелітополь ворог будує окопи з двох сторін — з боку Василівки та анексованого Криму.

Міський голова зазначив, що ще півроку тому поблизу Мелітополя ворог збудував лише кілька ліній оборони, а зараз там суцільні укріплення.

"Кремлівський диктатор обрав тактику Гітлера. Путін намагається побудувати оборону по лінії Вотан. Проте нацистам не вдалося утримати лінію тоді, рашистам – не вдасться зараз", — переконаний Іван Федоров.

Він зазначив, що з кожним місяцем на мапі півдня України з'являються нові фортифікації ворога.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський диктатор Володимир Путін передає країнам Заходу сигнали, що він, мовляв, готовий сісти за стіл переговорів щодо припинення бойових дій на території України. Войовнича риторика Путіна не заважає йому через дипломатичні канали натякати Заходу про готовність припинити бойові дії. За словами американських та колишніх російських чиновників, починаючи з вересня цього року російський диктатор посилає сигнали про готовність до припинення вогню.

"Коментарі" також писали, що за останні місяці російська армія заволоділа ініціативою на більшості територій, де тривають активні бойові дії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

23 грудня 2023, 21:21

Російські війська завжди на крок по переду (варто тільки було почати казати про контрбліцкриги наступних років - це не гы гы про травневі шашлики та велике крадівництво), а ми ходимо по тим самим граблям по яким вже ходили. Тоді корумповані і їх блазні-пропагандисти, глузували з зубів дракона: "Гы гы, вони їм нічим не допоможуть". Так і зараз - вони не вчаться, гинуть тисячами, але не змінюються і не розвиваються. Не помітять мінних полів та ще якихось пасток. Підуть в лоб, м'ясними штурмами під бадьорі відосики великої культової особи Фюрера. Потім піднімуть вереск, що не дали балістики, авіаносців, м'яса смердів не вистачило, ще щось - юдеї в цьому неперевершені.


Новини