Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ розпорядилася карати тих, хто фотографує окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ розпорядилася карати тих, хто фотографує окупантів

Росіяни полюють на тих, хто фотографує їх в окупованих регіонах

27 липня 2024, 17:29
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області російські загарбники закликають здавати тих, хто фотографує членів так званого "народного ополчення".

РФ розпорядилася карати тих, хто фотографує окупантів

Росія посилює репресії в окупації. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, загарбники присилають в окуповані регіони “ополченців” з РФ. Російські гастролери патрулюють вулиці захоплених населених пунктів.

Як відзначають у Центрі спротиву, враховуючи, що “ополчення” насправді ніяке на народне, то росіяни забороняють фотографувати російських гастролерів, оскільки тоді легко буде довести, що місцевих серед "ополченців" немає.

Втім, відзначили у Центрі спротиву, ворог напевно не знає, що більшість “ополченців” вже встановлена і лише справа часу, коли їхня кар’єра закінчиться.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на тимчасово окуповані території Херсонської області прибули гастролери з Росії, які мають “підвищити компетентність” місцевих колаборантів.

За даними Центру національного спротиву, для цього на окупованій території Херсонщини росіяни створи так званий "Центр розвитку компетенцій Херсонської області". Повідомляється, що у цьому "центрі" будуть проходити навчання колишні прибиральники, працівники нижчої ланки та всі інші, хто отримав посади у фейковій адміністрації області. Зазначається, що колаборанти мають пройти окремий курс “патріотизму”, де їм розповідатимуть нацистські теорії Кремля про "велич російської цивілізації" та відкидатимуть існування української нації. Центр національного спротиву наголосив, що курси росіян є свідченням колабораційної діяльності, а тому кожен відвідувач таких курсів отримає покарання за свою діяльність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини