Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ продовжує обирати нові цілі на сході: які міста тепер під загрозою
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ продовжує обирати нові цілі на сході: які міста тепер під загрозою

Росіяни використовують усі накопичені резерви для фронтальних атак, каже Сергій Згурець.

3 липня 2024, 20:56
Поділіться публікацією:

 Окупанти намагаються штурмувати населені пункти Північне, Південне та Шуми на Донбасі, а також здійснюють атаки в напрямку села Нью-Йорк. Про це повідомив директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець.

РФ продовжує обирати нові цілі на сході: які міста тепер під загрозою

Ситуація на фронті (фото з відкритих джерел)

"Ця агломерація потім може впливати на ситуацію на південь від Часового Яру і на ситуацію в Покровську. Зараз є спроба противника використати всі накопичені резерви для фронтальних атак на Торецьк. Це відповідає стратегії противника щодо виходу на адміністративні кордони Донецької області. Розуміємо, що зараз суттєво збільшилася інтенсивність бойових дій на цьому напрямку", – наголосив він у коментарі "Еспресо.TV".

Експерт зазначив, що українські сили роблять усе можливе для захисту Покровська і Торецька, використовуючи різні засоби, включаючи артилерію.

"Усе залежатиме від того, наскільки вдасться знайти баланс між резервами наших сил і можливостями для знищення противника. Хоча противник також буде підтягувати резерви. Ділянки, які стосуються Торецька, Покровська та Часового Яру, є взаємопов'язаними. Тобто тут ми будемо бачити найбільшу динаміку в найближчі тижні", – додав Згурець.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українські військові відійшли з одного із мікрорайонів у Часовому Яру Українські воїни змушені були відійти з мікрорайону Канал у місті Часів Яр, Донецька область, оскільки він був повністю зруйнований. Рішення про відхід було ухвалено для того, щоб зберегти особовий склад українського війська, повідомив аналітик і співзасновник проєкту DeepState Руслан Микула в ефірі каналу "Еспресо". Микула додав, що ці точки переправи постійно знаходяться під вогнем супротивника.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини