Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ прискорює інтеграцію окупованих територій: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ прискорює інтеграцію окупованих територій: що сталося

Росія планує прискорити інтеграцію захоплених територій

23 грудня 2023, 17:10 comments1669
Поділіться публікацією:

Російські окупанти планують прискорити процес інтеграції до складу РФ захоплених територій України. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає портал "Коментарі"

РФ прискорює інтеграцію окупованих територій: що сталося

У Росії плани на захоплені території. Фото з відкритих джерел

За інформацією Центру спротиву, противник прагне до кінця року максимально інтегрувати тимчасово окуповані території півдня і сходу України в єдину систему політичного і правового поля Росії.

Повідомляється, що окупанти мають на меті завершити формування територіальних та  федеральних органів так званої виконавчої влади. Відтак, зазначає Центр, російсько-окупаційні адміністрації продовжуватимуть виконувати вказівки з Кремля. Зокрема, йдеться про видачу громадянства РФ мешканцям захоплених територій. 

За даними Центру спротиву, наразі окупанти зіткнулися зі значними проблемами щодо набору кваліфікованого кадрового складу, позаяк немає достатньої кількості колаборантів, охочих співпрацювати з росіянами.

Центр національного спротиву нагадав колаборантам та охочим допомагати ворогу, що співпраця з окупаційною владою передбачає покарання відповідно до чинного законодавства України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські війська продовжують перекидати частину своїх сил із Таджикистану в Україну для посилення військових дій. Окупанти атакували біля Сіньківки та Іванівки, а ЗСУ контратакували біля Сіньківки. Російські та українські війська вели позиційні бої на захід від Кремінної, в районі Діброви та Серебрянського лісництва. У цьому районі діють загони російської 201 військової бази (Центральний військовий округ).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини