Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ посилює диверсії проти України: яку мету переслідує агресор
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ посилює диверсії проти України: яку мету переслідує агресор

Ворог намагається розколоти українське суспільство

18 червня 2024, 23:49
Поділіться публікацією:

Російські загарбники вливають шалені кошти в пошук зрадників серед українців для здійснення різного роду диверсій, пише заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

РФ посилює диверсії проти України: яку мету переслідує агресор

Росія організовує проти України диверсії. Фото з відкритих джерел

"Всі підпали автомобілів ЗСУ, напади на ТЦК і тому подібне – це не випадкові епізоди і не "реакція суспільства". Це системна робота РФ. Хтось працює "за ідею", когось обманом затягують, але в основному на співпрацю з ворогом йдуть через гроші", — відзначає військовослужбовець.

Офіцер ЗСУ відзначив, що СБУ постійно працює, виявляючи диверсійні дії противника.

"Але потрібно розуміти масштаби. Вони просто величезні. Тому це справа не лише спецслужб, а відповідальність кожного. Обов’язково потрібно реагувати, фіксувати та передавати інформацію. Від цього залежить ваша безпека", — додав Максим Жорін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на третьому році війни стало очевидно, що в Заходу немає чіткої стратегії завершення війни в Україні, вважає політолог Володимир Фесенко. Політолог відзначив, що станом на зараз є прагнення вирівняти ситуацію на фронті за рахунок європейської та американської допомоги, але залишається відкритим питання, як виходити на мирні перемовини без хоча б часткової перемоги та суттєвих успіхів України.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що під час написання творів в межах проведення підсумкових екзаменів у школах на тимчасово окупованих територіях Донеччини діти зауважили певну тенденцію. Якщо у роботі згадується ім’я Володимира Путіна, то оцінка буде обов’язково вищою. На тимчасово окупованих територіях України є великий кадровий дефіцит вчителів, оскільки більшість українських педагогів відмовилися співпрацювати з окупаційною владою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини