Головна Новини Суспільство Війна з Росією Дітей в окупації змушують хвалити Путіна: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Дітей в окупації змушують хвалити Путіна: подробиці

За позитивні відгуки про російського диктатора школярам ставлять вищі бали

16 червня 2024, 00:25
Поділіться публікацією:

Під час написання творів в межах проведення підсумкових екзаменів у школах на тимчасово окупованих територіях Донеччини діти зауважили певну тенденцію. Якщо у роботі згадується ім’я Володимира Путіна, то оцінка буде обов’язково вищою.

Дітей в окупації змушують хвалити Путіна: подробиці

Ворог поширює «рускій мір» у школах. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, про такі критерії оцінювання художніх творів випускники писали у соцмережах. Так би мовити, ділилися порадами, як заробити вищий бал. Втім, діти абсолютно щиро насміхаються над такими способами “педагогів” догодити кремлівському режиму.

Зазначається, що на тимчасово окупованих територіях України є великий кадровий дефіцит вчителів, оскільки більшість українських педагогів відмовилися співпрацювати з окупаційною владою. Тому окупанти запустили програму фінансової підтримки російських вчителів, щоби вони зголошувалися приїхати до України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 57% громадян Росії допускають можливість початку нової світової війни. Як показало опитування дослідницької групи Russian Field, головним противником РФ в потенційному глобальному конфлікті 71% росіян назвав США. До списку противників також потрапили Велика Британія (40%), Франція (39%), Німеччина, Польща та країни Балтії. Україну як противника бачать лише 12% росіян. Основними союзниками Росії у світовій війні опитані назвали Китай (58%), Білорусь (48%), Іран (21%) та КНДР (20%).

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що посилення мобілізації та проблеми з енергопостачанням створюють все більше напруження в українському суспільстві, яке влада не може далі ігнорувати, переконаний політолог Ігор Рейтерович. За його словами, негативне ставлення до мобілізації можна виправити шляхом зміни механізмів її проведення. Говорячи про проблеми в енергетичному секторі, політолог заявив, що чинний уряд повинен піти у відставку, позаяк повністю бездіє. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

16 червня 2024, 08:53

совок напоминает..кабздец.Кто похвалит меня лучше всех,тому дам я большую конфету.Ему уже прогулы на кладбище пишут.


Новини