Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ почала наступ із застосуванням техніки: в ЗСУ назвали напрямок
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ почала наступ із застосуванням техніки: в ЗСУ назвали напрямок

Сили оборони України зафіксували велику кількість особового складу та техніки противника на Куп'янському напрямку

16 січня 2024, 21:50
Поділіться публікацією:

Російські  окупанти  продовжують наступ, використовуючи  велику  кількість  живої сили  та військової техніки в районі міста  Кремінна на  Луганщині. Зараз там спостерігають  чимале накопичення російських військових. Про це проінформував  керівник служби зв’язків з громадськістю 63-го окремого механізованого батальйону Ростислав Ящишин  під час ефіру телемарафону.

РФ почала наступ із застосуванням техніки: в ЗСУ назвали напрямок

Місто Кремінна (фото з відкритих джерел)

"Є зараз велике скупчення військ противника на нашій території. Вони намагаються просуватися вперед і за допомогою піхоти і техніки, але їм це не вдається", – сказав військовий.

Як він стверджує, коли  ворог  задіює багато одиниць  техніки,  вона стає  ціллю для українських дронів, артилерії та мінометів.

      "Вчора і позавчора ворог намагався атакувати за допомогою великої кількості піхоти та     техніки і зазнав серйозних втрат — було спалено велику кількість техніки і знищено чимало особового складу", — продовжив він.

Ящишин  каже, що на м’ясні штурми не задіюють професійних військовослужбовців. Для цього використовують російських засуджених, які  були за ґратами і їм  сказали, що зменшать терміни ув’язнення  і армія для них єдина надія, щоб їх позбутись.

"Це переважно молоді люди, а також далекосхідні народності", — підсумував військовий.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що росіяни готують новий наступ на стратегічне українське місто. Угрупування  загарбницьких військ РФ на українській  території  складає  майже 460 тисяч осіб, але кожного дня  російські збройні сили  поповнюються  на майже одну тисячу рекрутів. Це дає  ворогам можливості  активно продовжувати наступи  на деяких ділянках фронту. Про це  повідомив військовий експерт Сергій Грабський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини