Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ перекидає з фронту війська на захист Бєлгорода: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ перекидає з фронту війська на захист Бєлгорода: що відомо

Агресору не вистачає сил для оборони Бєлгорода

20 березня 2024, 23:39
Поділіться публікацією:

Для оборони міста Бєлгород від обстрілів і атак російських добровольців, які воюють на боці України, російська армія почала перекидання сил з фронту.

РФ перекидає з фронту війська на захист Бєлгорода: що відомо

Наступ російських добровольців на Бєлгород триває. Фото з відкритих джерел

Командування армії РФ передислокує з фронту в Україні частину російських військовослужбовців для оборони Бєлгорода через часті атаки та обстріли. Про це агентству Bloomberg розповіло джерело, близьке до Кремля.

Видання The Moscow Times повідомляє, що з початку березня Бєлгородська область РФ зазнала регулярних обстрілів та атак з боку диверсійно-розвідувальних груп російських добровольців. Наразі щонайменше 20 людей загинули та близько 100 отримали поранення. Найінтенсивніші удари припали на середину березня. 16 березня місто потрапляло під обстріл двічі, а 14 березня — тричі.

Видання зазначає, що, незважаючи на обстріли і ракетну небезпеку, мер Бєлгорода Валентин Демидов закликав жителів не відмовлятися від відвідування виборчих дільниць під час виборів президента Росії, які пройшли 15-17 березня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна не буде вести мирні переговори з Росією, оскільки РФ – країна-терорист, а з терористами не розмовляють, їх знищують, заявив секретар РНБО Олексій Данілов. Секретар РНБО додав, що усі цивілізовані країни світу повинні вслід за Україною визнати РФ країною-терористом. "Які з Росією мирні переговори, якщо ця країна — агресор? Це країна-терорист. З терористами у сучасному світі ніхто не розмовляє. Їх просто беруть і знищують", — заявив Данілов.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що президент Польщі Анджей Дуда заявив, що найближчим часом Росія може відновити свій військовий потенціал, щоби вже у 2026 році напасти на країни НАТО. Президент Польщі вважає, що через загрозу з боку Росії НАТО має збільшити необхідний поріг витрат країн на оборону з 2% до 3% ВВП.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини