Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чому Україна не буде домовлятися з РФ: що сказав Данілов
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Україна не буде домовлятися з РФ: що сказав Данілов

Секретар РНБО назвав Росію країною-терористом, з якою не домовляються

20 березня 2024, 00:45
Поділіться публікацією:

Україна не буде вести мирні переговори з Росією, оскільки РФ – країна-терорист, а з терористами не розмовляють, їх знищують, заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

Чому Україна не буде домовлятися з РФ: що сказав Данілов

Данілов пояснив, чому Україна не може домовлятися з РФ. Фото з відкритих джерел

"Які з Росією мирні переговори, якщо ця країна — агресор? Це країна-терорист. З терористами у сучасному світі ніхто не розмовляє. Їх просто беруть і знищують. Тим паче, які переговори? Ви послухайте риторику Путіна. Про які переговори взагалі йде мова? Коли вони про них говорили? У них завдання одне: або Стамбульська капітуляція, яку вони свого часу хотіли просунути, або якась річ, яка позбавляє нас суверенітету, позбавляє взагалі права нашої нації на існування", — наголосив Олексій Данілов.

Секретар РНБО додав, що усі цивілізовані країни світу повинні вслід за Україною визнати РФ країною-терористом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що згідно з аналізом даних Пенсійного фонду і Фонду соціального страхування РФ, між 2022 і 2023 роками відбулося рекордне зростання кількості російських чоловіків у віці 31-59 років з інвалідністю. У 2022 році в РФ офіційно налічувалося 1,67 млн чоловіків з інвалідністю, однак вже у 2023 році це число зросло на 507 тис. осіб або на 30%.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Кремлю потрібна президентська виборча кампанія з переобрання Володимира Путіна, щоби легітимізувати війну РФ проти України, переконаний політтехнолог Олег Постернак. "Президентська кампанія в Росії — це не про легітимність Путіна. Це про легітимність війни. Йому потрібен особистий результат для його маніпулятивної інтерпретації як результату підтримки війни", — наголосив політтехнолог.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини