Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ обстріляла нафтобазу у Криворізькому районі: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ обстріляла нафтобазу у Криворізькому районі: що відомо

Близько 19 годині вечора у Криворізькому районі ворог завдав два ракетні удари

5 вересня 2022, 22:43
Поділіться публікацією:

Російські окупанти обстріляли нафтобазу у Криворізькому районі, що у Дніпропетровській області. Внаслідок ракетних обстрілів сталася пожежа. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на інформацію очільника військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула.

РФ обстріляла нафтобазу у Криворізькому районі: що відомо

РФ обстріляла нафтобазу у Криворізькому районі (ілюстративне фото з відкритих джерел)

"Приблизно о 19 годині вечора у Криворізькому районі ворог завдав два ракетні удари крилатими ракетами по нафтобазі. Знищено великий запас палива", — повідомив чиновник.

За словами Вілкула,  рятувальники розпочинають локалізовувати пожежу. Окрім цього, на місці обстрілу працюють майже усі оперативні служби, які встановлюють наслідки.

 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Шойгу вчетверте за місяць оголосив про захоплення Пісків на Донбасі. Очільник російського  оборонного  Міністерства  Сергій Шойгу, що може залишитись без високої  посади з причини буксування російської армії   під час спецоперації в нашій країні, знову похвалився   успішним "взяттям" селища Піски на Донбасі. Російський міністр  оголосив про  "захоплення" селища  Піски  2 вересня, але до нього  про фейкові успіхи російських загарбників   говорило як мінімум, троє російських військових посадовців. Зокрема, ще 4 серпня про "захоплення"  Пісків  повідомив  представник батальйону 11-го полку так званої "ДНР". Другого разу  про  очікувані "успіхи" в українських Пісках оголосив посадовець російського оборонного  Міністерства  Ігор Конашенков. Ще, вже  традиційно аплодував фейковим  "успіхам" російських  вояків  очільник  Чечні Рамзан Кадиров. Так,  21 серпня він зробив заяву про те. що на Донбасі захоплено це селище. При цьому,  російський міністр оборони, звітуючи  про фейковий  успіх,  будь-яким способом   таки хоче зберегти за собою високу  міністерську посаду.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/vilkul/1878
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини