Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шойгу вчетверте за місяць оголосив про захоплення Пісків на Донбасі: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу вчетверте за місяць оголосив про захоплення Пісків на Донбасі: подробиці

Цей населений пункт на Донеччині зараз продовжує контролюватись українськими військовими

5 вересня 2022, 17:24
Поділіться публікацією:

Очільник російського  оборонного  Міністерства  Сергій Шойгу, що може залишитись без високої  посади з причини буксування російської армії   під час спецоперації в нашій країні, знову похвалився   успішним "взяттям" селища Піски на Донбасі.

Шойгу  вчетверте за місяць оголосив    про захоплення Пісків на Донбасі: подробиці

Глава Міноборони РФ Сергій Шойгу(фото з відкритих джерел)

Про це  повідомляють представники  Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки в своєму Telegram-каналі.

Російський міністр  оголосив про  "захоплення" селища  Піски  2 вересня, але до нього  про фейкові успіхи російських загарбників   говорило як мінімум, троє російських військових посадовців.

Зокрема, ще 4 серпня про "захоплення"  Пісків  повідомив  представник батальйону 11-го полку так званої "ДНР". Другого разу  про  очікувані "успіхи" в українських Пісках оголосив посадовець російського оборонного  Міністерства  Ігор Конашенков.

Ще, вже  традиційно аплодував фейковим  "успіхам" російських  вояків  очільник  Чечні Рамзан Кадиров. Так,  21 серпня він зробив заяву про те. що на Донбасі захоплено це селище.

При цьому,  російський міністр оборони, звітуючи  про фейковий  успіх,  будь-яким способом   таки хоче зберегти за собою високу  міністерську посаду.

"Хизування такою "видатною" перемогою на сьомий місяць повномасштабної війни свідчить лише про те, що Шойгу боїться втратити посаду та чіпляється за неї з останніх сил", -  коментують фейки росіян  представники Центру стратегічних комунікацій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/spravdi/16600
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини