Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ не полишає спроб захопити Новомихайлівку: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ не полишає спроб захопити Новомихайлівку: що відомо

Російські загарбники надалі намагаються захопити Новомихайлівку неподалік Вугледара

8 лютого 2024, 23:44
Поділіться публікацією:

Російські окупанти не полишають спроб зайняти населений пункт Новомихайлівка Донецької області.

РФ не полишає спроб захопити Новомихайлівку: що відомо

Ворог намагається окупувати Новомихайлівку. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Telegram-канал DeepState, у Новомихайлівці не припиняються бої, ворог продовжує докладати зусилля, аби захопити село.

За даними DeepState, на днях російським окупантам вдалося зайти у крайні будинки населеного пункту. Повідомляється, загарбники змогли навіть підняти ворожий прапор у межах населеного пункту.

Втім, за попередньою інформацію каналу, українським захисникам вдалося вибити росіян з Новомихайлівки. При цьому Силам оборони України вдалося успішно знищити ворожу техніку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що рішення призначити Олександра Сирського Головнокомандувачем ЗСУ, ймовірно, викличе негативну реакцію серед українських військовослужбовців, які перебувають на фронті, пише видання The Washington Post. WP зазначає, що рядові солдати не дуже люблять Сирського, оскільки багато хто вважає його командиром радянського типу. WP наводить слова неназваного українського високопоставленого військового чиновника, який розповів, що "сто відсотків" його підлеглих не поважають Сирського, бо вважають, що "він не рахує життя солдатів".

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний після зустрічі із Володимиром Зеленським повідомив, що завдання у війні змінюються, тому треба адаптуватися до нових реалій. За його словами, прийнято рішення про необхідність зміни стратегії. Після зустрічі з президентом Залужний пішов у відставку. Він подякував усім, хто поруч — команді Генерального штабу, Міністерства оборони, Президенту України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини