Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ не може вийти з позиційної війни: на що скаржаться окупанти
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ не може вийти з позиційної війни: на що скаржаться окупанти

За інформацією ISW, російські війська намагаються вийти з позиційної війни, але поки що не знають, як це зробити

24 січня 2024, 09:32 comments1514
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська намагаються компенсувати удари українських безпілотників, щоб вийти з позиційної війни та прорвати оборонні позиції ЗСУ. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому огляді Інституту вивчення війни (ISW).

РФ не може вийти з позиційної війни: на що скаржаться окупанти

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Російські військові блогери стверджують, що війська РФ намагаються компенсувати українські удари з безпілотників та в тилу на рівні, необхідному для того, щоб вийти із позиційної війни.

Американські аналітики наводять повідомлення російського військового блогера, який заявив 23 січня, що військам РФ потрібно з'ясувати, як вийти з позиційної війни, але що російські війська не можуть сконцентруватися в кількості, достатньої для прориву українських ліній. Вся причина в тому, що ЗСУ завдають ударів по всіх скупченнях сил більше за батальйон. Він стверджував, що українські війська завдають ударів по скупченням російських сил навіть у ближньому тилу.

Також військовий блогер повідомив, що українські сили націлюються на невеликі російські групи з однієї-двох піхотних рот та 10 бронемашин за допомогою безпілотників, не дозволяючи російським військам навіть досягти українських передових оборонних рубежів.

Військовий блогер заявив, що російським військам необхідно отримати як непряму вогневу перевагу над українськими військами, так і модернізувати російське командування і управління, щоб вийти з позиційної війни. Він наголосив, що російські війська на передовій повинні мати можливість швидкого зв'язку, щоб мінімізувати час між виявленням та поразкою мети, і що ця зміна відбудеться лише за умови істотних змін у процесах С2.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що відбувається взимку на фронті: хто і в чому має перевагу. Експерти під час ексклюзивного інтерв'ю до нашого видання детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини