Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ найближчим часом завдасть кілька потужних ударів по Україні. Названо причини
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ найближчим часом завдасть кілька потужних ударів по Україні. Названо причини

Країна-терорист Росія завдасть кілька потужних ударів по території України, про це у Фейсбуці пише політтехнолог Олександр Кочетков. За його словами, агресор хоче використати «вікно можливостей», бо скоро воно закриється

5 квітня 2024, 19:24 comments4154
Поділіться публікацією:

Українцям потрібно бути готовими до того, що країна-терорист завдасть ще два-три потужні ракетні удари по території країни, вважає Олександр Кочетков.

РФ найближчим часом завдасть кілька потужних ударів по Україні. Названо причини

Ракетний удар

За його словами, кілька факторів штовхають країну-агресора піти на такий крок. По-переш, відзначає експерт, зараз Росія завершує перелаштування ракетної логістики з Севастополю, звідки її Сили оборони практично вибили, до Новоросійська, куди вони наразі не дістають.

"Мова про облаштування складів і позицій для завантаження крилатих ракет "Калібр" на кораблі. І зараз у ворога є заряджені установки сумарним залпом 50 "Калібрів"
, — відзначив Кочетков.

По-друге, за його словами, все частіше українські безпілотники літають на далекі відстані і вражають аеродроми окупантів на їх території. Це означає, підкреслює Кочетков, що російська стратегічна авіація, яка тероризує Україну ракетами, знаходиться під загрозою.

"І ворог намагається нанести нам найбільших руйнувань, поки ми не скоротили суттєво кількість їх літаків",
— відзначив експерт.

По-трете, додає політтехнолог, зараз спостерігається нова хвиля активності у європейських партнерів України. За його словами, вони почали шукати "зайві" зенітно-ракетні комплекси, які можна передати Україні.

Тобто, додає експерт, є вірогідність того, що штук п’ять ЗРК для України таки зможуть знайти. Ця кількість не приведе до того, що небо над Україною буде повністю закрите, проте суттєво збільшить спроможності України відбивати ракетні атаки агресора.

"А тут ще F-16 на підході. Тому агресор поспішає"
, — додав Кочетков.

Він нагадав, що зараз Повітряні сили збивають загалом близько 70% ракет і приблизно 80% "шахедів".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Росія протягом останніх трьох тижнів тероризує Україну ракетними ударами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

еге

6 квітня 2024, 00:14

ЩОБ ти СYКА ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій ЖИДОклоун зеленський ПОДОХ В СТРАШНИХ МУКАХ РАЗОМ З ХРЯКОМ-вальцмано-порошенком ВИГРІБНІЙ ГІВНОМ СМЕРДЯЩІЙ ЯМІ!!!!!!! при крадучій пенсії владі всі паразити-депутати пиzдуйте дохлими до злодіїв москаля й кравчука в пекло!!!!


Новини