Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ нагородила колаборантів за вибори Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ нагородила колаборантів за вибори Путіна

На Херсонщині колаборантів нагородили за організацію виборів Путіна

31 липня 2024, 22:17
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованій території Херсонської області відбулося нагородження членів так званих виборчих комітетів, які відповідали за проведення псевдовиборів з переобрання російського диктатора Володимира Путіна.

РФ нагородила колаборантів за вибори Путіна

Окупанти роздали нагороди. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, ворог відзначив зрадників України та вручив кожному грамоту за сумлінну організацію показової акції, яку назвали "виборами президента РФ". 

У Центрі спротиву наголосили, що ворог за будь-яку ціні намагався змусити українців брати участь в цьому фарсі.

"Вибори Путіна виглядали наступним чином. Впродовж трьох днів росіяни зупиняли українців на блокпостах та вимагали "проголосувати". Все це відбувалося під наглядом автоматників, які вказували навіть, де саме ставити галочку", — йдеться у повідомленні Руху опору.

Центр національного спротиву нагадав кожному, хто був причетним до організації виборів Путіна на українській землі, буде відповідати за державну зраду.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на тимчасово окуповані території Херсонської області прибули гастролери з Росії, які мають “підвищити компетентність” місцевих колаборантів. За даними Центру національного спротиву, для цього на окупованій території Херсонщини росіяни створи так званий "Центр розвитку компетенцій Херсонської області". Повідомляється, що у цьому "центрі" будуть проходити навчання колишні прибиральники, працівники нижчої ланки та всі інші, хто отримав посади у фейковій адміністрації області. Колаборанти мають пройти окремий курс “патріотизму”, де їм розповідатимуть нацистські теорії Кремля про "велич російської цивілізації" та відкидатимуть існування української нації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини