Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ може використати мобілізованих для нових наступальних дій на Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ може використати мобілізованих для нових наступальних дій на Україну

Повноцінна мобілізація в Росії дає додаткові людські ресурси для фронту

16 грудня 2022, 20:31
Поділіться публікацією:

Через проведену в Росії повноцінну мобілізацію Україна має бути готова до будь-яких дій з боку країни-агресора, пишуть "Коментарі" з посиланням на Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони.

РФ може використати мобілізованих для нових наступальних дій на Україну

Новобранці РФ. Фото ілюстративне

Як розповів представник ГУР Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі Телемарафону, проведена в країною-агресоркою не часткова, а повноцінна мобілізація дає додаткові людські ресурси. Новобранців використовуватимуть, швидше за все, як гарматне м’ясо.

"Стосовно ж можливих переговорів між Україною і Росією, то вони можливі лише за наступних умов: виведення всіх окупаційних військ з України; відшкодування всіх збитків; притягнення злочинців до відповідальності; передача ядерного озброєння під міжнародний контроль", — зауважив Андрій Юсов.

На думку представника Головного управління розвідки, тільки за таких умов можливі певні гарантії безпеки для Російської Федерації.

Західні ж політики та дипломати вважають, що переговорів між Росією та Україною може не бути ще "кілька місяців чи років", а війна ризикує перетворитися на тривалий заморожений конфлікт. "Президент Росії Владімір Путін занадто глибоко загруз у війні, щоб змінити курс. Україна ж може продовжувати боротьбу, завдяки стабільним постачанням західної зброї та вмотивованість військових. Проте жодна зі сторін наразі не має ресурсів для швидкої перемоги", — пише Politico.

Як писали "Коментарі", армійці РФ продовжують укріплювати свою лінію оборони в Херсонській області та Криму. Задля охорони Північнокримського каналу загарбники додатково направили підрозділи нещодавно мобілізованих з краснодарського краю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини