Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ може вести війну проти України нескінченно. Названо, як цьому завадили
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ може вести війну проти України нескінченно. Названо, як цьому завадили

Якщо бойові дії, які зараз ідуть на фронту будуть продовжуватися з такою ж інтенсивність, як і зараз, то РФ зможе вести війну нескінченно, про це в інтерв’ю «Главреду» сказав військовий експерт Роман Світан

5 березня 2024, 17:58
Поділіться публікацією:

Як підкреслив Роман Світан, Росія може вести нескінчену війну, оскільки вона має такий самий нескінченний людський ресурс. За його словами, якщо до прикладу, взяти, що у Росії 1120 міст, і щодня один росіянин з кожного міста приходить у рекрутинговий центр, то за день без особливих проблем РФ мобілізує на війну щонайменше 1120 людей. Приблизно така ж кількість окупантів кожного дня гине на фронті, але їх без проблем заміняють.

РФ може вести війну проти України нескінченно. Названо, як цьому завадили

Війна в Україні

При цьому, як додав Світан, у Росії також достатньо боєприпасів. За його інформацією, окупанти протягом доби на фронті вистрілюють до 10 000 боєприпасів, при цьому виготовляють 5 000 – 7 000 боєприпасів на добу. Решту компенсують поставками з Північної Кореї та Ірану. Тобто РФ, на жаль, має можливість поповнювати боєприпаси і може це робити до нескінченності.

Хоча, як каже Світан, все ж є кілька добрих новин – у окупантів спостерігаються проблеми з військовою технікою, що знизить наступальний потенціал армії агресора. Також у загарбників почали виникати проблеми і з авіацією, оскільки Україна протягом останнього часу активно її "приземляє" на фронті. При цьому експерт припустив, що у росіян залишилось до 150 одиниць радянських Су-24 і Су-25, які будуть направлені у зону бойових дій.

При цьому, як підкреслив експерт, можна перешкодити Росії вести проти України нескінченну війну. За його словами, для цього ЗСУ потрібно більше боєприпасів та військової техніки, щоби знищити потенціал ворога.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що ймовірно, на фронт надійшли снаряди від західних союзників.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини