Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ готується використати нову тактику удару: чим небезпечна "пауза" в обстрілах росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ готується використати нову тактику удару: чим небезпечна "пауза" в обстрілах росіян

Росія готується використати нову тактику удару, за словами Гетьмана

25 жовтня 2023, 21:35
Поділіться публікацією:

РФ  робить запас ракет для подальшого обстрілу   міст України,  в цей час продовжується   "розвідка" пусками ударних БПЛА.

РФ готується використати нову тактику удару: чим небезпечна "пауза" в обстрілах росіян

РФ накопичує ракети для обстрілів України восени і взимку (фото з відкритих джерел)

Як  розповів  під час ефіру  телемарафону  експерт з військових питань  Олексій Гетьман, загарбники   мають завдання виснажити ресурс української ППО.

"Це розвідка — де у нас потужна, а де — слабка протиповітряна оборона. Ну і спроба перевантажити... По 5-7 "Шахедів", які прилетять... Так, можуть постраждати, загинути люди... Але з військової точки зору, це не є суттєвим пошкодженням. Мета — це розвідка, перевірка здатності нашої ППО", — зазначає колишній військовий.

За словами Гетьмана,  така "ракетна пауза — це не добре, а навпаки погано".

"Це означає, що вони підготували велику кількість ракет. І, враховуючи те, що вони намагаються використовувати нову тактику... Новою тактикою може бути не 5-7 ракет в одне місце. Якщо сотня ракет буде спрямована на 2-3 цілі по 30-40 ракет на ціль разом з "Шахедами", то це буде дуже потужна атака. Нам буде важко відбиватися", — каже військовий експерт.

Гетьман допускає, що  майбутніми  цілями  загарбницьких ракетних атак можуть  бути  навіть АЕС.

Зауважимо, що Олексій Гетьман є українським  військовим експертом, майором ЗСУ. Він — ветеран російсько-української війни.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський погрозив відповіддю, якщо РФ знову почне бити по енергетичних об'єктах. Україна у 2022 році та Україна у 2023 – це дві різні країни і, якщо російські війська знову почнуть завдавати масованих ударів по об'єктах критичної інфраструктури України, відповідь буде блискавичною. Таку заяву за результатами щоденної селекторної наради із силовиками, військовими та правоохоронцями зробив президент України Володимир Зеленський.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини