Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ готує великий наступ. Стало відомо, коли він розпочнеться
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ готує великий наступ. Стало відомо, коли він розпочнеться

Наступ росіян може розпочатися вже через 1-2 місяці

13 квітня 2024, 23:44
Поділіться публікацією:

Армія Росії готується до великомасштабного наступу у чотирьох українських областях. Про це пише видання Financial Times з посиланням на українських і західних офіційних осіб.

РФ готує великий наступ. Стало відомо, коли він розпочнеться

Росія готується до масштабного наступу. Фото з відкритих джерел

За інформацією видання, російський великий наступ може розпочатися наприкінці весни або влітку та може передбачати напад на обласний центр.

Джерела Financial Times розповіли, що РФ планує захопити більше територій Донецької, Херсонської, Луганської та Запорізької областей.

Видання пише, що київські чиновники також стурбовані тим, що Кремль може планувати напад на Харків. Для підготовки можливого наступу на Харків російська армія мобілізує сотні тисяч осіб та постійно обстрілює місто.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський розповів, що на початку вторгнення РФ в українських спецслужбах та інших державних органах було буде багато зрадників, які працювали на ворога, однак зараз їх набагато менше. За словами українського президента, війна у значній мірі допомогла виявити посадовців, які працювали на Росію.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що через неспроможність підтримати Україну на тлі наступу РФ США стрімко втрачають довіру стратегічних партнерів у Європі та Азії. Відповідні висновки робить військово-аналітичний портал Defense Express, аналізуючи нещодавні заяви світових лідерів. Видання пише, що "ненаданням допомоги Україні США знищують своє положення гаранта безпеки", що з кожним днем "стає не просто очевидним, а максимально публічним на рівні найвищих державних інстанцій". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.ft.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини