Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ готує ракетний удар по прикордонню і Києву: бити можуть з території Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ готує ракетний удар по прикордонню і Києву: бити можуть з території Білорусі

Росія готує обстріл України ракетами з Ірану та КНДР, які є неточними і можуть прилетіти будь-куди

17 вересня 2024, 08:53 comments1582
Поділіться публікацією:

Росіяни заявили про те, що нібито Україна готує провокацію проти РФ і хоче вдарити по дитячому садку чи дитячій лікарні. Як каже політолог Віктор Андрусів, всі вирішили, що Москва підготувала криваву ціль і попередила про свої наміри.

РФ готує ракетний удар по прикордонню і Києву: бити можуть з території Білорусі

Ракетний удар

Втім, каже експерт, причина повідомлення РФ може бути в іншому. За його словами, справа у тому, що черговий масований ракетний удар Росія готує з використанням північнокорейських та іранських балістичних ракет, які є дуже неточними. Як результат, вони розуміють, що ці ракети будуть попадати по цивільним. Для цього, каже Андрусів, вони і придумали пояснення нібито це Україна сама себе буде обстрілювати.

"За нашою інформацією до кінця тижня буде ракетно-бомбовий удар по прикордонним містам іранськими ракетами. По Києву такий удар може бути нанесений із території Білорусі наступного тижня", — повідомив Андрусів і закликав не ігнорувати повітряні тривоги.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що як повідомили у прес-бюро Служби зовнішньої розвідки (СЗР) Росії нібито Україна з "подачі" США "готує" удар по дитячій установі. За заявою російських терористів, Україна нібито планує завдати такого удару по закладу, який знаходиться на контрольованій нею території та звинуватити у цьому Росію. Нібито таким чином Україна та США хочуть звинувати союзників РФ у постачанні балістичних ракет і збурити світову спільноту проти них.

"Коментарі" також розповідали, що на думку експертів, таке повідомлення свідчить про те, що Росія готує черговий ракетний удар по території України і серед об'єктів, які мають намір вразити російські окупаційні війська, є лікарні та дитячі садки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини