Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ готує масований ракетний удар по Україні: чого очікувати на тлі «анонсів» окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ готує масований ракетний удар по Україні: чого очікувати на тлі «анонсів» окупантів

Росія готує масований ракетний удар і серед цілей будуть цивільні установи

16 вересня 2024, 11:09 comments5736
Поділіться публікацією:

Терористи, як завжди, анонсують свої теракти, звинувачуючи в цьому заздалегідь Україну, про це заявив військовий оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко. Він звернув увагу на те, що так звана Служба зовнішньої розвідки Росії, яка, за його словами, вже давно перетворилася на офіс із генерації фейків і теорій змов, на чолі з їх головним конспірологом Сергієм Наришкіним, заявила, що Україна готує удар по лікарні або дитсадку.

РФ готує масований ракетний удар по Україні: чого очікувати на тлі «анонсів» окупантів

Ракетний удар

"Це говорить про те, що Росія готує черговий ракетний удар по території України і серед об'єктів, які мають намір вразити російські окупаційні війська, є лікарні та дитячі садки. Загалом, нічого нового в тактиці терористів, за винятком анонсів своїх злочинів, що стають традиційними", — підкреслив Коваленко.

Він нагадав, як у липні офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова заявляла про якесь руйнування Київської ГЕС, інсценоване “Київським режимом”. Після цього, 26 серпня, в ході масованого ракетного удару російські ракети так само прилітали і Київською ГЕС.

"Власне, найближчим часом слід очікувати на ракетний удар, як мінімум, а про цілі було оголошено самими ж терористами. Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Останній удар з обмеженим БК був на 4 вересня і лише за дні ВПК Росії міг зробити не менше 30-40 ракет Х-101/555 і КРМБ "Калібр". І це лише виробництво за вказаний період. Не втрачайте пильності", — закликав Коваленко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що як повідомили у прес-бюро Служби зовнішньої розвідки (СЗР) Росії нібито Україна з "подачі" США "готує" удар по дитячій установі. За заявою російських терористів, Україна нібито планує завдати такого удару по закладу, який знаходиться на контрольованій нею території та звинуватити у цьому Росію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини