Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ готує провокації: українців попередили, від відвідування яких місць краще відмовитись
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ готує провокації: українців попередили, від відвідування яких місць краще відмовитись

Українців попередили про обстріли РФ вокзалами та лікарнями

10 травня 2024, 11:32
Поділіться публікацією:

Країна-агресор у рамках нової інформаційно-психологічної операції (ІПСО) в Україні може готувати провокації у місцях масового скупчення людей. Наприклад, на вокзалах, у лікарнях. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міноборони.

РФ готує провокації: українців попередили, від відвідування яких місць краще відмовитись

Обстріл. Фото: з відкритих джерел

В українській розвідці наголошують, що разом із загостренням обстановки на фронті противник посилює дестабілізаційні зусилля, спрямовані на розкол українського суспільства.

"Зокрема, може використовувати для цього масові заходи, куди вкидає власні провокації. Військовими цілями противника є не лише військові об’єкти, а також цивільна інфраструктура: лікарні, вокзали, скупчення людей", — йдеться у повідомленні.

У ГУР Міноборони додають, що спроби російських інформаційних кампаній з використанням політичних гасел, що роз'єднують суспільство — паразитують на справжніх проблемах, але багато з них викликані агресією РФ.

"Українські фахівці з інформаційних операцій роблять все можливе для захисту нашого суспільства, проте нам потрібні також ваші розуміння та допомога", — констатують розвідники.

Читайте також на порталі "Коментарі" – ситуація на фронті залишається вкрай складною для України. Поки партнери тягли за допомогою, а ми самі з мобілізацією, Росія поставила економіку на військові рейки, не зупиняла мобілізаційні процеси, вербувала найманців, набиралася військового досвіду, робила уроки з минулих помилок. Є низка факторів, які можуть допомогти нам здобути перемогу, але, на жаль, не все залежить тільки від нас. Тим часом окупанти знову облизуються на Харків, продовжують шалено штурмувати Часів Яр та інші міста Донеччини. Проте ЗСУ продовжують триматися, а українська дипломатія працюватиме на їх посилення та наближення справедливого світу. Особливості військового та дипломатичного фронтів портал "Коментарі" обговорив із експертами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine/3809
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

10 травня 2024, 10:54

Біля державних установ найбільш безпечно - там все домовлено.


Новини