Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ готує новий наступ: коли він може розпочатися
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ готує новий наступ: коли він може розпочатися

Новий наступ загарбників можливий ще до кінця літа

20 липня 2024, 21:23 comments7479
Поділіться публікацією:

Російські загарбники готуються до нового наступу, який, ймовірно, може розпочатися наприкінці літа, розповів командир підрозділу "Терра" Третьої окремої штурмової бригади Микола Волохов.

РФ готує новий наступ: коли він може розпочатися

Росіяни накопичують сили для нового наступу. Фото з відкритих джерел

"Ми маємо певну інформацію, що ворог концентрує сили. Ймовірно, до кінця літа буде ще одна спроба рухатися вперед. Тому що техніка і війська концентруються. А це означає, що вони будуть реалізовані. Де і як — покаже час", — розповів Микола Волохов. 

За словами військовослужбовця, росіяни можуть ще раз спробувати піти в наступ у будь-якій точці фронту. 

"Це як гра в шахи. Ворог концентрує десь сили. Він іноді може робити так, щоб ввести нас в оману. Наприклад, показувати концентрацію в одному місці, а потім вночі швидко перекинути на інше місце. Тому, швидше за все, ворог шукає слабке місце. Зі спілкування з друзями, які знаходяться на інших ділянках фронту, знаю, що в них також відбувається постійний тиск на їхні позиції", — сказав він. 

Микола Волохов розповів, що ворог накопичує резерв в тилу, куди не дістають українські безпілотники. 

"Там, куди ми не можемо дістати дронами і спалити, вони накопичуються. Сказати, де це буде реалізовано, неможливо. Але ми маємо бути готовими на всіх ділянках до відбиття атаки. Маємо також тримати свої резерви і пильно спостерігати за їхніми діями. Коли почнеться їхній наступ, всі про це дізнаються",- додав військовий.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що послаблення відповідальності за дезертирство та самовільне залишення частини може призвести не до повернення людей на службу, а навпаки до збільшення випадків втеч із фронту, вважає заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини