Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ активізувалася на Вугледарському напрямку: які плани ворога
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ активізувалася на Вугледарському напрямку: які плани ворога

Росіяни пішли у наступ на Вугледарському напрямку

25 жовтня 2024, 22:52
Поділіться публікацією:

Російські загарбники активізувалися на Вугледарському напрямку, повідомив офіцер ЗСУ з позивним "Алекс".

РФ активізувалася на Вугледарському напрямку: які плани ворога

РФ наступає на Донбасі. Фото з відкритих джерел

"Росіянм штурмують колоною в напрямку Золота Нива — Шахтарське на Вугледарському напрямку. Для противника важливий цей напрямок з точки зору, що з Шахтарського йде пряма дорога на Курахове. Тому на цій ділянці ще варто очікувати рухів з боку росіян", — розповів офіцер ЗСУ.

Згодом офіцер "Алекс" повідомив, що, згідно з попередніми даними, ворог зміг прорватися до Шахтарського та висадити там піхоту.

"Українські військові змогли обнулити росіян, але ворог проводить нові спроби наступу на Шахтарське. Судячи з перехоплень та наказів росіян, їхній план — захопити Шахтарське та вдарити в тил Великій Новосілці", — додав він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що необхідно якнайшвидше домогтися деескалації військового конфлікту в Україні, заявив голова КНР Сі Цзіньпін під час пленарного засідання саміту БРІКС. "Китай і Бразилія досягли консенсусу з шести пунктів щодо врегулювання української кризи. Разом із відповідними країнами ми ініціювали створення на майданчику ООН групи "друзів миру". Важливо якомога швидше домогтися деескалації ситуації", — сказав Сі Цзіньпін. Китайський лідер заявив, що країни БРІКС виступають "першою фалангою" Глобального півдня та мають продемонструвати "колективну мудрість", а також взяти на себе відповідальність за те, щоб "підтримати мир і домогтися загальної безпеки".

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що у місті Селидовому в Донецькій області продовжуються важкі бої, повідомив офіцер ЗСУ з позивним "Алекс". "Не намагайтеся шукати якусь інформацію по мапам, бо ніяка мапа не розкриє вам дійсної обстановки, а вона близька до критичної. Не підходить сюди формулювання: складна, але контрольована", — зазначив офіцер ЗСУ. За його словами, у Селидовому — суцільне місиво та пекло.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини