Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ситуація критична: росіяни близькі до захоплення важливого міста
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація критична: росіяни близькі до захоплення важливого міста

У Селидовому критична ситуація, росіяни просуваються

сьогодні, 00:15
Поділіться публікацією:

У місті Селидовому в Донецькій області продовжуються важкі бої, повідомив офіцер ЗСУ з позивним "Алекс".

Ситуація критична: росіяни близькі до захоплення важливого міста

Росіяни просунулися в Селидовому. Фото з відкритих джерел

"Не намагайтеся шукати якусь інформацію по мапам, бо ніяка мапа не розкриє вам дійсної обстановки, а вона близька до критичної. Не підходить сюди формулювання: складна, але контрольована", — зазначив офіцер ЗСУ.

За його словами, у Селидовому — суцільне місиво та пекло.

"Російські FPV-дрони працюють ледь не роями по 10 одиниць на одну нашу броню. Наші екіпажі також працюють на виснаження. Лише один екіпаж мого товариша за добу відпрацював 116-ма дронами", — розповів він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що pапропонований президентом Володимиром Зеленським план перемоги – це чітка демонстрація, що керівництво України хоче знайти шляхи завершення війни у більш-менш визначений проміжок часу, переконаний політолог Володимир Фесенко. Крім того, відзначив він, є ще одна дуже важлива проблема. "Справа у тому, що в самого Заходу немає відповіді на питання, як має завершитися війна в Україні. А тому зараз ключове завдання України – визначатися, як рухатися далі та як нам у цьому можуть допомогти західні союзники", — підсумував політолог. 

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що cім країн-членів НАТО виступають проти вступу України до військового блоку, повідомляє Рolitico. За інформацією видання, ключовими противниками приєднання України до Альянсу є США і Німеччина, які бояться прямої війни з Росією. Як пише видання, також проти виступають Словаччина та Угорщина. Їхня позиція пояснюється проросійською лінією урядів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини