Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков звернувся до росіян і попередив про плани Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков звернувся до росіян і попередив про плани Путіна

Міністр оборони України сказав про провальність так званого "плану" російського керівництва

31 грудня 2022, 08:50
Поділіться публікацією:








Міністр оборони України Олексій Резніков попередив росіян про те, що путінський режим готується до нової хвилі мобілізації і вже за тиждень планує закрити кордони РФ. Як передає видання "Коментарі", про це глава Міноборони заявив у своєму відеозверненні.

Резніков звернувся до росіян і попередив про плани Путіна

Олексій Резніков. Фото: з відкритих джерел

"Напередодні нового року я звертаюся до громадян Росії, які є військовозобов'язаними. Передусім це стосується жителів великих російських міст. Я точно знаю, що у вас залишився приблизно один тиждень, поки ще є хоч якийсь вибір. На початку січня російські влада закриє кордони для чоловіків, потім оголосять військовий стан і розпочне чергову хвилю мобілізації. Кордони теж будуть закриті і в Білорусі", – зазначив Олексій Резніков.

Резніков зазначив, що не закликає росіян вірити йому на слово, проте ставить їм питання: "Коли ви підете на війну, де можете загинути або стати калікою на все життя, за що конкретно ви воюватимете?".

Глава Міноборони України також розкритикував "план" російських військових, які вже 10 місяців стверджують, що все йде "за планом": "За цим "планом" у зонах набирають десятки тисяч зеків у приватну військову компанію. Власнику цієї компанії дозволено витирати ноги об кадрові російських військових, хоча простих людей кидають у в'язниці за "дискредитацію армії".

За цим планом, наголошує Резніков, росіяни вже півроку безуспішно штурмують невелике українське місто Бахмут, поклавши там десятки тисяч солдатів.

Також згідно з "планом" окупантів Швеція та Фінляндія закінчують вступ до НАТО, хоча рік тому ці країни хотіли зберегти нейтралітет.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що говорять переговори Путіна та Сі Цзіньпіна – як розвивалися відносини РФ та Китаю у 2022 році.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини