Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков зробив інтригуючу заяву про прорив фронту
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков зробив інтригуючу заяву про прорив фронту

Олексій Резніков заявив, що головні події на фронті ще попереду, але вони незабаром відбудуться

28 червня 2023, 11:10 comments1952
Поділіться публікацією:

Звільнення цілої низки сіл, які перебували під російською окупацією, останніми тижнями не було "головною подією" у запланованому Києвом контрнаступі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю міністра оборони Олексія Резнікова "Financial Times".

Резніков зробив інтригуючу заяву про прорив фронту

Олексій Резніков. Фото: з відкритих джерел

"Коли це станеться, ви все це побачите... Усі все побачать", — сказав Резніков.

Міністр також закликав громадськість не надавати великого значення новинам у ЗМІ про те, що українська армія не може просуватися оперативно, бо росіяни мають добрі укріплення, адже ретельно підготувалися до оборони своїх позицій.

За словами Резнікова, основні резерви військ України, зокрема більшість бригад, нещодавно навчених на заході та оснащених сучасними танками та бронетехнікою НАТО, ще не задіяні в операції.

Глава Міноборони також висловив думку, що заколот, який пережила минулими вихідними Росія, продемонстрував фундаментальну слабкість режиму президента Володимира Путіна, але застеріг від того, щоб робити ставку на подальші "заколоти та заворушення" заради успіху на полі бою.

Рєзніков висловив сподівання, що заворушення в Москві спонукають західні столиці ще більше збільшити постачання зброї для допомоги Україні, адже українська армія продовжує завдавати тяжких втрат країні-агресору на полі бою.

Зазначимо, активні контрнаступальні операції ЗСУ розпочалися на початку червня. На півдні за цей час удалося звільнити вже 130 кв. км. території.

Читайте також на порталі "Коментарі" — представник Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі заявив, що поступ українських військ проходить повільніше, ніж планував Київ та його союзники, але на те є об'єктивні причини – росіяни більш ніж за півріччя створили потужну оборону. Він також зазначив, що поки що складно сказати, чи послабив якось російську оборону одноденний заколот ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. Що зараз можна сказати про стан російсько-української війни, зокрема після пригожинського бунту? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

28 червня 2023, 13:43

"Коли це станеться, ви все це побачите... Усі все побачать", — що сталося! - сказав Резніков Да заинтриговал арийский полководец вот перекусит яйцями по 17грн.шт. И вместе с Сеней Кулявлоб как перейде в контрнаступ(это Вам не какой-то там Залужный). Резникову верят солдаты за ним пойдут в бой!


Новини