Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков заінтригував – системи ППО Patriot таки будуть в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков заінтригував – системи ППО Patriot таки будуть в Україні

Олексій Резніков вважає, що системи ППО Patriot можуть з'явитися на полі бою в Україні вже на наступному етапі війни

14 грудня 2022, 07:25
Поділіться публікацією:

Міністр оборони України Олексій Резніков заінтригував своєю заявою про те, коли системи ППО Patriot можуть з'явитися в Україні. Нові системи ППО можуть з'явитися на полі бою вже на наступному етапі війни, але коли саме настане цей етап міністр не уточнив. Як повідомляє видання "Коментарі", про це Олексій Резніков заявив в інтерв'ю "CNN".

Резніков заінтригував – системи ППО Patriot таки будуть в Україні

Олексій Резніков. Фото: Getty Images

Олексій Резніков зазначив, що коли йде війна, то постійно є великий брак озброєння, його завжди хочеться отримати якнайбільше, особливо це стосується сучасних систем ППО

Міністр оборони наголосив, що отримання систем ППО є пріоритетом номер один для України.

За словами Резнікова, Україна вже давно веде переговори з партнерами про те, щоб якнайшвидше отримати систему Patriot. Оскільки ця система досить складна в обслуговуванні та дуже дорога.

"Ми вже тривалий час обговорюємо передачу Україні систем Patriot з нашими партнерами, тому що ця система є дорогою і розроблена з високим ступенем складності. Я вважаю, що Patriot також може з'явитися на нашому полі бою, але на наступному етапі", — зазначив міністр.

Олексій Резніков зазначив, що Україна не відмовиться від підтримки у вигляді надання дронів, а з огляду на те, що противників продовжує отримувати великі партії дронів з Ірану Україні важливо отримати підтримку від Заходу для посилення радіоелектронної боротьби.

Читайте також на порталі "Коментарі" — щось пішло не так: міністри ЄС не змогли схвалити дев'ятий пакет санкцій проти РФ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України Володимир Зеленський за підсумками нічної розмови з президентом США Джо Байденом заявив про необхідність провести глобальний саміт миру. За його словами, формула світу, представлена Україною на саміті G20, сприймається позитивно. І важливо, якнайшвидше зробити її реальністю. Про що говорять переговори світових лідерів з Україною та росією, що почастішали? Які перспективи глобального саміту світу та завершення російської агресії? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини