Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков відреагував на ініціативу чехів відключити світло посольству РФ в Празі
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков відреагував на ініціативу чехів відключити світло посольству РФ в Празі

В Україні підтримують чеську ініціативу щодо відключення електроенергії та води у посольстві РФ у Празі

2 грудня 2022, 17:16
Поділіться публікацією:

Очільник оборонного відомства Україні відреагував на ініціативу чехів, які запропонували відключити  електроенергію та воду у посольстві РФ у Празі у відповідь на масовані обстріли, що призводять до руйнування енергетичної інфраструктури України. Відтак, міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що підтримує таку ініціативу.

Резніков відреагував на ініціативу чехів відключити світло посольству РФ в Празі

Олексій Резніков (фото з відкритих джерел)

"Настав час терористичній державі відчути смак власних ліків, відчути смак того, що вони роблять із цивільним населенням України. Чудова ініціатива від @DarPutinovi вимкнути електрику та водопостачання посольства Росії в Празі", — написав Резніков.

Міністр оборони України повідомив, що ця петиція вже набрала понад 10 тисяч голосів. За його словами, це може стати гарним прикладом для країн-партнерів України у світі.

 Відомо, що громадська ініціатива "Подарунок для Путіна"  у Чехії опублікувала петицію, де пропонує  відключити електроенергію в приміщеннях, що належать посольству Росії через масовані ракетні атаки України, що призводять до знищення критичної інфраструктури.

 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Резніков заінтригував заявою про підсумки сьомого "Рамштайну".  Міністр оборони України Олексій Резніков дуже лаконічно та оптимістично прокоментував підсумки сьомого засідання Контактної групи з питань оборони. Глава оборонного відомства заявив, що вільний мир з Україною і так буде, доки українці не переможуть.За його словами, дають привід для оптимізму одразу кілька речей – це продовження підтримки та низка ініціатив від наших західних партнерів. Крім того, Олексій Резніков натякнув, що вже чекаючи "чудових результатів до наступної зустрічі у Німеччині".

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини