Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков відповів чи є військові НАТО в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков відповів чи є військові НАТО в Україні

У зливі секретних матеріалів стверджується, що військові НАТО перебувають на території України.

12 квітня 2023, 17:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Секретні матеріали, які потрапили у мережу стверджують, що військові спеціальних сил кількох країн НАТО перебували в Україні. На такі заяви відреагував міністр оборони України Олексій Резніков. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Кореспондент".

Резніков відповів чи є військові НАТО в Україні

Міністр оборони України Олексій Резніков. Фото з відкритих джерел

У злитих документах йшлося, що в лютому та березні 2023 року в Україні перебувало кілька десятків військових НАТО, зокрема 50 британців, 17 литовців, 15 французів, 14 американців та один нідерландець. Проте, де саме перебували військові спеціального призначення в Україні не повідомляється.

На повідомлення про присутність військових з країн НАТО відреагував міністр оборони України Олексій Резніков, який заперечив цю інформацію.

"Присутність військових НАТО — це неправда. Якщо тільки не брати до уваги, що в кожному посольстві є офіційний представник збройних сил", — сказав Резніков.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що керівник Міноборони Олексій Резніков говорив про важливість боєприпасів для України. Проте до ЗМІ потрапила інформація, що Франція блокує рішення ЄС надіслати боєприпаси до України на два мільярди євро. За інформацією деяких чиновників за такими діями можуть бути присутні інтереси оборонних компаній.

Також "Коментарі" писали, що Сербія відреагувала на злив інформації про поставки зброї в Україну. Міністр оборони балканської країни заперечив ці твердження та додав, що Сербія продає зброю тільки країнам, які не пов'язані з війною в Україні. Водночас у Росії озвучили свою версію зливу секретних документів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини