Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков в Копенгагені назвав три кроки до звільнення усієї території України
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков в Копенгагені назвав три кроки до звільнення усієї території України

Резніков повідомив, що сьогодні лінія фронту розтягується на 2500 кілометрів

11 серпня 2022, 15:52
Поділіться публікацією:

Щоб звільнити всі окуповані території, які належать Україні, потрібно всього кілька кроків. Зокрема, зупинити російських загарбників, стабілізувати лінію фронту та підготовка до контрнаступу.  Таку заяву зробив глава Міноборони Олексій Резніков під час конференції в Копенгагені, пише Укрінформ.

Резніков в Копенгагені назвав три кроки до звільнення усієї території України

Глава Міноборони Олексій Резніков (фото з відкритих джерел)

Резніков повідомив, що сьогодні лінія фронту розтягується на 2500 кілометрів, з них на  1300 км тривають активні бойові дії. За його словами, зараз визначено кілька пріоритетних груп спроможностей, де ЗСУ мають досягнути певної мети.

"Вони включають: посилення спроможностей з обмеження та заборони доступу і маневру з метою захисту північно-західної частини Чорного моря, забезпечення повітряної оборони великих міст та об’єктів критичної інфраструктури, захист кордону з Білоруссю", — заявив Резніков.

Також очільник оборонного  відомства зауважив, що РФ  "небезпечний противник, який не поважає правила, і має величезні ресурси".

"Це — держава-терорист, яка  здійснює масові вбивства військовополонених та цивільних. Вона використовує дезінформацію, міграцію, зерно, енергетику та ядерну енергію як зброю", — заявив український міністр.

Резніков заявив, що РФ хоче "нав’язати всім своє бачення світового порядку".

"РФ погрожує своїм опонентам та підіймає ставки. Однак, зараз у світі починають розуміти, що слова Росії і домовленість з нею не варті паперу, на якому вони написані", — вважає Резніков.

Український міністр зазначив, що Україна завдяки підтримці, "дозволяє нашим солдатам здивувати росіян на полі бою", а також розповів, що українські захисники знищили величезну кількість елітних військ агресора.

Олексій Резніков у підсумку заявив, що тільки разом Україна та її партнери зможуть зробити безпечною Європу та країни Балтики.

"Україна готова зробити свою частину, нам потрібні інструменти. І чим швидше ми їх отримаємо і чим більшими будуть обсяги, тим швидше ми досягнемо нашу спільну мету", — наголосив Резніков.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Резніков різко відреагував на звіт Amnesty International про порушення законів війни Україною.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини