Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков: Україна стоїть на порозі нового етапу війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков: Україна стоїть на порозі нового етапу війни

Олексій Резніков вважає, що Україна вже перетнула кордон, коли можна було очікувати "найгірший сценарій" розвитку війни з Росією

24 серпня 2022, 10:40 comments1363
Поділіться публікацією:

Українська армія розпочинає контрнаступ в іншому напрямку, що ознаменує собою початок "нового етапу" війни. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю каналу "CNN" висловив міністр оборони України Олексій Резніков.                                          

Резніков: Україна стоїть на порозі нового етапу війни

Олексій Резніков. Фото: GETTY IMAGES

Міністр заявив, що війна в Україні триває, але говорити про її глухий кут рано, бо "найгірший сценарій" цієї війни для України вже точно позаду. Навпаки, далі можуть розпочатися зовсім інші події, де вже ЗСУ гратимуть першу скрипку, починаючи свій контрнаступ.                 

"Ми знаходимося на стадії стабілізації на полі бою за допомогою невеликого переміщення підрозділів, і ми створили там багато хороших засобів стримування", — заявив Резніков.

Читайте також на порталі "Коментарі" — незважаючи на обстріли з території Білорусі, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко не посоромився звернутися до українців з привітаннями.                                                                                                                                    

Також видання "Коментарі" повідомляло – під час свого звернення Володимир Зеленський повідомив про готовність до другого саміту Кримської платформи. І наголосив, що цього року саміт, хоч і пройде онлайн, але буде ще потужнішим, ніж минулого, – і за складом учасників, і з тематики обговорень. Чи наблизило російське відкрите вторгнення повернення Криму до України? Яким бачиться найбільш реальне розв'язання кримського вузла? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

24 серпня 2022, 10:19

Справи в них все гірше. Збільшення обсягів виробництва пропаганди та брехні говорить про це. Для обдуреного афроукраїнця пропагандою вже створена паралельна, віртуальна реальність. Вже було безліч контрнаступів. Склади зі зброєю у бавовні. Мости та інша логістика зруйновані. Скоро будуть підроблені відосики з деокупованих міст. Все буде КНДР!


Новини