Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков розповів, як відбуватимуться мирні переговори про припинення війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков розповів, як відбуватимуться мирні переговори про припинення війни в Україні

Міністр оборони наголосив, за спиною України про мир ніхто домовлятися не буде

27 квітня 2023, 10:45 comments3145
Поділіться публікацією:

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що коли настане час справжніх розмов про мир, все одно диктуватиме умови і переговорів, і умови миру буде Україна. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву глава Міноборони зробив в інтерв'ю "РБК-Україна".

Резніков розповів, як відбуватимуться мирні переговори про припинення війни в Україні

Олексій Резніков. Фото: з відкритих джерел

"Якщо Китай сказав: "Ми гравець", відповідно знаходиться гравець, який готовий нас представляти, мовляв: "Ну, поговоримо", — зазначив Олексій Резніков.

"(Ред. – Україна) Говоритиме: "Ми хочемо, щоб за нашим столом сіли американці, британці, французи, німці, турки, поляки. Ми хочемо, щоб це була коаліція країн, які готові взяти на себе зобов’язання забезпечити нам безпеку завтра", — заявив міністр.

Резніков додав, що Україна має план з 10 пунктів, озвучений президентом Зеленським. Це наша позиція. А те, що ще якісь країни пропонують, свідчить, що Росія мріє про переговори, шукає варіанти.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому все ж таки відбулися телефонні переговори Володимира Зеленського та Сі Цзіньпіна – які від них очікування. Експерти детально проаналізували ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому у США з'явився проект резолюції про перемогу України у війні – у чому важливість. Чому тепер, навіть якщо представник республіканців опиниться в Білому домі, він не зможе просувати мирні переговори з Путіним та його оточенням. Експерти поділилися своєю думкою в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу.

Раніше "Коментарі" писали — чому лояльні до РФ країни просувають тему переговорів – як завадити планам Кремля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

27 квітня 2023, 10:11

Корумпованим вигідна нескінченна тривалість цього стану. Замість готуватись до справжньої, не віртуальної боротьби, вони барижили, ховали в офшорах брудні зернові і олійні гроші. Сподівались роками розмахувати контрморквиною перед віслючками з грошима. Але у маразму Байдена вибори. Якщо Зе його підведе, Байден раптом і ознаки розкрадання почне помічати і забуту справу старого Бені згадає. Помста буде епічною.


Новини