Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков розповів, скільки Україні ще чекатиме ракети Taurus
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков розповів, скільки Україні ще чекатиме ракети Taurus

Олексій Резніков вважає, що на постачання ракет Taurus Україні піде менше року

26 серпня 2023, 15:45
Поділіться публікацією:

Німеччина поставить Україні далекобійні ракети Taurus. Загальний процес має тривати менше року. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив міністр оборони України Олексій Резніков, пише "Bild".

Резніков розповів, скільки Україні ще чекатиме ракети Taurus

Олексій Резніков. Фото: з відкритих джерел

Глава Міноборони висловив думку, що він із оптимізмом підходить до питання передачі Україні ракет Taurus, вважаючи, що в майбутньому Берлін точно передасть Україні ракети.

"Бо Німеччина справді серйозний партнер України у цій війні. І ми вже отримали з Німеччини багато дуже сучасних речей", — заявив Резніков.

Міністр також додав, що постачання цієї зброї не триватиме рік.

"Це справді складне питання. Але я не думаю, що це займе цілий рік", — заявив глава міністерства.

Варто зазначити, що питання постачання Україні далекобійних ракет Taurus стало просто епічним, адже Україна ще у травні звернулася до Берліна з проханням поставити ці ракети, але німецькі чиновники у відповідь лише відповіли мовчанням. Останнім часом низка німецьких чиновників уже закликає до передачі Україні далекобійних ракет Taurus, які здатні бити по цілях на відстані до 500 км. Але канцлер Олаф Шольц все ніяк не наважується заявити про позитивне рішення для України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — добігає кінця літо, але українське командування запевняє, що Україна, як і раніше, продовжує свій контрнаступ, відкидаючи ворога з раніше зайнятих позицій. Водночас перші особи України продовжують просити західних партнерів надати більше далекобійних ракет, насамперед йдеться про ракети Taurus та ATACMS. Що думають на Заході про український контрнаступ? З чим пов'язана затримка з передачею Україні Taurus та ATACMS? Видання "Коментарі" розбиралося у цих питаннях, вивчивши думки експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини