Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков розповів про важливий наказ від Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков розповів про важливий наказ від Зеленського

Президент Зеленський наказав деокупувати південь України

11 липня 2022, 07:17 comments1398
Поділіться публікацією:

Від глави української держави Міноборони України отримало наказ – звільнити від загарбників прибережні райони на півдні. Для цього Україна мобілізує мільйонні бойові сили. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю британській газеті The Times заявив міністр оборони України Олексій Резніков.

Резніков розповів про важливий наказ від Зеленського

Олексій Резніков. Фото: з відкритих джерел

Міністр зазначив, зброю до рук візьме приблизно мільйон українських громадян. За допомогою західної зброї люди готові йти у бій, відвойовуючи свою територію.

Олексій Резніков уточнив, що території півдня України сьогодні перебувають під окупацією, але вони мають важливе значення для економіки України, тож президент наказав їх деокупувати. Крім того, наголосив міністр оборони, важливо з політичного погляду звільнити ці території.

"Ми розуміємо, що політично це дуже необхідно для нашої країни. Президент доручив вищому військовому керівництву розробити плани. Після цього Генштаб каже, що для досягнення цієї мети нам потрібна а, б, в... Це моя робота. Я пишу листи колегам у країнах- партнери, генерали говорять про те, чому нам потрібні такі види озброєння, а потім ми отримуємо політичні рішення", — зазначив голова оборонного відомства.

Ще раніше віце-прем'єр Ірина Верещук закликає жителів окупованих районів Херсонської та Запорізької областей евакуюватись усіма можливими способами. Таке прохання Верещук пояснила тим, що наші Збройні Сили деокупуватимуть свою територію. Це будуть величезні бої.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на півдні знищено чотири ворожі склади – багато загиблих окупантів: стали відомі подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини