Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков розповів, хто в майбутньому представлятиме Росію на переговорах з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков розповів, хто в майбутньому представлятиме Росію на переговорах з Україною

Олексій Резніков заявив, що з людиною, яка поки що очолює Росію, ніхто вже говорити не буде

7 жовтня 2022, 09:57 comments1233
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", у своєму відеозверненні до російських офіцерів та військового командування міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що тим людиною, яка сьогодні поки що перебуває в Кремлі, вже ніхто переговори не вестиме. А представлятимуть Росію в майбутньому на переговорах ті, хто сьогодні обманює російських військових, посилаючи їх на вірну смерть в Україну.

Резніков розповів, хто в майбутньому представлятиме Росію на переговорах з Україною

Олексій Резніков. Фото: прес-служба президента

Олексій Резніков зазначив, президент України Володимир Зеленський вже чітко дав зрозуміти, що з російським диктором Путіним ніхто за стіл переговорів не сідатиме. Отже, у багатьох виникає питання, хто може представляти Росію на переговорах, які обов'язково відбудуться в майбутньому. Відповідь на це запитання вже є, вважає Резніков, представляти Росію на можливих переговорах будуть ті, хто сьогодні обманює російських офіцерів і готується повісити на них провали так званої "спецоперації" в Україні.

"Оскільки, або вони – або ви. І ви знаєте, що це правда", – заявив міністр, звертаючись до росіян.

Олексій Резніков підкреслив, що російських військовослужбовців відправили помирати в Україну "не за праву справу" і тому російський диктатор сьогодні перебуває в бункері, а не разом зі своїми військовими. Він боїться, що рано чи пізно військові зрозуміють, куди їх відправляє командування. При цьому російському військовому командуванню сьогодні абсолютно все одно на ті міста та села, які руйнує російська армія, бо їхні сім'ї, їхні активи перебувають у країнах НАТО і вони навіть не знають, де перебувають Ліман чи Каховка, де нині помирають російські солдати.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія повністю закінчила оформлення анексії частини України: що тепер почне російський диктатор Путін – які неприємності готує ворог.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини