Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков пропонує, щоб держслужбовці проходили військову підготовку
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков пропонує, щоб держслужбовці проходили військову підготовку

Резніков вважає, що такі вимоги повинні поширюватися для роботи на державній службі і в судах

26 серпня 2022, 00:07
Поділіться публікацією:

Очільник оборонного відомства України Олексій Резніков виступив із новою заявою про запровадження військової підготовки для людей, які збираються балотуватися на виборні посади, зокрема, й до парламенту. Про це міністр оборони написав у своїй статті на сайті видання "Українська правда".

Резніков пропонує, щоб держслужбовці проходили військову підготовку

Олексій Резніков (фото з відкритих джерел)

На думку Резнікова, військова підготовка має бути обов'язковою вимогою для усіх, хто прагне працювати на державних посадах.

"Наявність військової підготовки має стати однією з обов'язкових вимог для роботи на державній службі, а також для балотування на виборні посади в органах місцевого самоврядування, в парламент, суди тощо", — вважає Резніков.

Міністр оборони вважає, що усі сфери в Україні варто проаналізувати крізь призму необхідності бути готовим до оборони.

"Можна застосувати до цих процесів термін "розумна мілітаризація". Адже "мілітаризація" в Ізраїлі, Швеції, Швейцарії з одного боку та Росії і Північній Кореї з іншого мають принципові відмінності. Важливо не втратити суть", — зазначив посадовець.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Резніков назвав помилку 2008 року, не здійснивши яку світ міг не допустити війни в Україні. Війни ні в Грузії, ні в Україні не було б, якби країни НАТО не виявили слабкості у 2008 році та дали свою згоду на прийняття України до Північноатлантичного Альянсу.   Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв'ю Військовому телебаченню. Міністр також вважає, що до війни в Україні призвела довірливість самих українців, які щиро вірили в дружбу зі своїм східним сусідом і ніколи не могли подумати про те, що РФ зважиться на таку відкриту війну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини