Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков назвав помилку 2008 року, не здійснивши яку світ міг не допустити війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков назвав помилку 2008 року, не здійснивши яку світ міг не допустити війни в Україні

На думку міністра, основна помилка полягає в тому, що ми надто довіряли своєму сусідові.

25 серпня 2022, 08:45
Поділіться публікацією:

Війни ні в Грузії, ні в Україні не було б, якби країни НАТО не виявили слабкості у 2008 році та дали свою згоду на прийняття України до Північноатлантичного Альянсу. Як передає видання "Коментарі", про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв'ю Військовому телебаченню.

Резніков назвав помилку 2008 року, не здійснивши яку світ міг не допустити війни в Україні

Олексій Резніков. Фото: з відкритих джерел

Міністр також вважає, що до війни в Україні призвела довірливість самих українців, які щиро вірили в дружбу зі своїм східним сусідом і ніколи не могли подумати про те, що РФ зважиться на таку відкриту війну. Україна надто багато сподівань покладала на Будапештський меморандум і не дбала про свою армію.

Олексій Резніков зазначив, що ситуація сьогодні непроста, але Україна має надійних партнерів, за допомогою яких українцям під силу перемогти над Росією.

За словами міністра, те, що сьогодні є Росія – це "в'язниця для народів", які по суті потрібні Кремлю, як жива сила, для того, щоб грабувати та вбивати, що вони, як яничари у формі російських військових і успішно роблять.

Резніков підкреслив, що сьогодні Україна підтверджує своє право на незалежність, яку набула понад 30 років тому. Українському народу доводиться платити надто велику ціну, бо весь цей час він не дбав про свою армію.

"У нас з вами війна на виживання, і ми виживемо в цій війні, зламаємо хребта цьому Голіафу", — зазначив Резніков.

Щодо термінів війни з Росією, то глава Міноборони зазначив, що він не розкриватиме всіх деталей, але при цьому анонсував хороші новини з фронту вже цього року.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія сповільнила темпи наступу на Україну: в українській розвідці дізналися причину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

25 серпня 2022, 08:24

"Світ міг не допустити"!?? Клептократи країни, яка не відбулась, яку вони розікрали в мотлох, переклали відповідальність. Вони безнадійні, з досвідом красти і брехати, повністю залежні від сторонніх. А зараз, все більше нервують - відчувають погане. Розкрадання України понад усе! Доброго вечора, ми розікрали свою Україну!


Новини