Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков про підсумки «Рамштайну»: деякі пакети допомоги були озвучені за зачиненими дверима
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков про підсумки «Рамштайну»: деякі пакети допомоги були озвучені за зачиненими дверима

Міністр оборони України натякнув, що Україна отримає більше військової підтримки, ніж було оголошено публічно

21 січня 2023, 10:00 comments1279
Поділіться публікацією:

Україна позитивно та оптимізмом дивиться на результати засідання Контактної групи з оборони “Рамштайн” у Німеччині. Є важливий момент – окрім озвученої військової допомоги, "деякі пакети були озвучені за зачиненими дверима". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю міністра оборони України Олексія Резнікова для "Голосу Америки".

Резніков про підсумки «Рамштайну»: деякі пакети допомоги були озвучені за зачиненими дверима

Олексій Резніков. Фото: з відкритих джерел

Міністр зі зрозумілих причин не став розкривати подробиць того, що обговорювалося далеко від преси і що не озвучувалося публічно за підсумками важливого засідання, в якому Україна радилася із союзниками. Як зміцнити армію.

За словами Олексія Резнікова, на засіданні Контактної групи значну увагу було приділено посиленню протиповітряної оборони.

“Це питання, що серйозно розвивається, ми говорили на “Рамштайні” не тільки про Patriot, а й про інші системи. Йдеться про короткі, середні та дальні можливості дії, так само це стосується по висоті”, — заявив глава Міноборони України.

Він наголосив, що на засіданні прозвучали ключові слова від партнерів та союзників України – своєчасність та невідкладність надання допомоги. Ці речі нарешті починають сприйматися Заходом.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія знову загрожує ядерною зброєю, розуміючи, що програла у війні. Про що говорить реакція Заходу та України: Чому ніхто більше всерйоз не сприймає страшилки Кремля? Видання "Коментарі" розбиралося у питанні разом із експертами.

Також "Коментарі" писали — українські танкісти розпочнуть навчання на німецьких танках "Leopard 2", хоча публічно оголошень про їхнє надання ще не було.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини