Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков повідомив про кількість російської армії, що воює проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков повідомив про кількість російської армії, що воює проти України

РФ накопичила 115 батальйонно-тактичних груп

17 серпня 2022, 15:50 comments1144
Поділіться публікацією:

На цей час РФ зібрала у війні проти України 115 батальйонно-тактичних груп. Це близько 135 тисяч людей, але не всі з них професійні військовослужбовці. Про це розповів міністр оборони України Олексій Резніков під час інтерв'ю для видання "Голос Америки".

Резніков повідомив про кількість російської армії, що воює проти України

Олексій Резніков (фото з відкритих джерел)

Очільник оборонного відомства розповів, що в російській армії  "кого там тільки немає".

"Сумарно це напевно у військовому вимірі до 135 тисяч осіб. І кого там тільки немає. Там є і найманці, і псевдомобілізовані, і мобілізовані студенти з тимчасово окупованих територій в ОРДЛО, і Росгвардія. Плюс в тому числі професійні військові", — розповів Резніков.

Резніков заявив, що Росія тепер вже точно не має другу армію світу. Вони навіть використовують в боях стару радянську техніку.

"Це точно вже не "друга армія світу". Так, вони великі за кількістю. У них багато ресурсів на складах і в арсеналах. Але навіть цей ресурс у них вже старий. Вони навіть везуть в Україну танки Т-62", — зазначив український міністр.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Резніков розповів про можливість перемир'яВаріант із "заморожуванням" конфлікту в Україні, як це було під час гарячої фази війни на Донбасі, повторити не вдасться, бо зараз триває повномасштабна війна на виживання. Але можливий інший варіант, який називається – зниження активності бойових дій. Міністр уточнив, що зниження активності бойових дій в Україні може вплинути сезонність. При цьому важливо розуміти, що сучасні війни виграються за рахунок витривалості. Перемагає той, хто має більше ресурсів. Кожній стороні потрібен час на відновлення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини